Motor sporları bir tutku. Bu alana ilgi duyan ve yakından takip eden çok fazla kişi var. E tabii ki motor sporları dediğimizde de ilk sırada Formula 1 geliyor. Tabii ki yarışlar çok dikkat çekiyor ve yakından takip ediliyor ama bir de Formula 1 dünyasının sırları, arka kapıları var. İşte bir nevi Formula 1 dünyasının kamera arkasını gündeme getiren yapımlar da var. Formula 1 Drive To Survive bu yapımlardan birisi.

Yarışları ve yarışlarda yer alan ünlü pilotları ele alan yapım Formula 1 dünyasını farklı yönden ele alan bir dizi. Dikkat çeken dizi 3 sezon olarak Netflix üzerinden yayınlandı. Şimdi ise bu dizinin devam sezonunun geleceği açıklandı.

Formula 1 Drive To Survive 4.Sezon Geliyor

Resmi hesap üzerinden yapılan paylaşım sonrasında, dizinin devam sezonunun geleceği açıklandı. Yine Formula 1 dünyasını ele alacak ve tüm kamera arkası sırlarını ortaya dökecek olan yapım, F1 2021 sezonunda yaşananları konu edinecek.

Şampiyonluk yarışında neler yaşandı ya da bu süreçte ünlü pilotlar neler yaşadı gibi soruların cevaplarını alacağız. Başta Hamilton sonrasında ise en yakın rakibi olan Verstappen’in bu süreçte neler yaşadığını detaylarıyla izleyebileceğiz.

Dikkat çekici olacağını her noktasında anladığımız yeni sezonun yayın tarihi açısından da bazı bilgiler olduğunu söylemek gerek. 2021 yılının bitmesi sonrasında yeni sezon yayınlanacak deniyor. Kesin tarih olmamakla beraber beklentimiz 2022 başında yeni sezonu görmemiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version