Elektrikli motosiklet modellerine çok sık alternatifler eklenmeye başladı. Alternatif modeller arasında uygun fiyatlı versiyonlar da var elbet ama özellikleri ile daha fazla öne çıkan modeller daha çok tercih ediliyor. Bu noktada fiyat performans serilerinden biri olan Gogoro VIVA MIX modeli de öne çıkacak gibi duruyor.

Çok kısa bir süre öncesinde tanıtılan motosiklet, özellikler şehir içi kullanım odaklı iddialı bir seri. Tamamen elektrikli motor sayesinde tasarrufu da getiren modelin özelliklere geçelim.

Gogoro VIVA MIX Özellikleri ve Fiyatı

Gogoro markasının yeni motosiklet modelinde en çok önem verilen kısım motor. Şehir içi kullanımlar için ek tasarruf sağlayan elektrikli motor, 6 kW gücünde. Eğer beygir olarak tanımlamak istersek bu motorun 8 beygirlik bir güç sunduğunu gösteriyor.

Motorda tek avantaj 8 beygirlik güç değil. Bunun dışında sıvı bir soğutma sistemi sunuluyor ve bu serinin 90 km hıza kadar çıkabileceği de söyleniyor. Özel geliştirilen Flo altyapısını kullanan serinin maksimum olarak gidebileceği mesafe ise 150 km.

Bu değer iddialı bir değer. Şehir içi kullanım odağını düşündüğümüz zaman da zaten olması gereken değerler arasında. Tabii ki motosikleti sürekli olarak yüksek hızla sürecek olursanız o zaman menzil değeri düşecektir.

Pil konusunda farklı avantajlar da var. Motosikletin pilleri değiştirilebiliyor. Bu yedek pil kullanabileceğiniz anlamına da geliyor. Zaten hızlı şarjla desteğinin sunulmuş olması da avantajlar arasında.

Farklı renk tercihleri ve ikili renk kombinasyonları ile tasarımsal açıdan da dikkat çeken Gogoro VIVA MIX modelinin fiyatına da bakalım. Avantajlı bir model olarak gösterebileceğimiz motosiklet, 2.100 dolar satış fiyatı ile sunulacak. Avrupa’da bu motosiklet sunulacak mı net bir şey yok.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version