Önde gelen otomobil lastiği üreticilerinden Goodyear düzenlediği cazip kampanyalarla müşteri kitlesini her geçen gün büyütmeyi amaçlıyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık personeline özel cazip fiyat indirimleri sunan Goodyear şimdilerde herkesin faydalanabileceği çok güzel bir kampanyaya daha imza atmış durumda.

Buna göre herhangi bir Goodyear bayisinden 4 adet yeni lastik aldığınız zaman 300 TL’ye varan akaryakıt indirim kuponunu ücretsiz hediye alabiliyorsunuz.

Kampanyaya nasıl katılınır?

Çok basit. Bunun için tek yapmanız gereken ülkemiz genelindeki herhangi bir Goodyear yetkili bayisinden 4 adet lastik satın almak. Ardından goodyearfirsatlari.com adresini ziyaret ederek katılım kodunuzu ve cep telefonu bilgisini girmeniz yeterli.

Katılım için son tarihin 15 Temmuz olduğunu da hatırlatalım.

Şartları yerine getirmek çok basit!

Dikkat ettiyseniz Goodyear “300 TL’ye varan” ibaresini kullanıyor. Yani 4 lastik alan herkese 300 TL akaryakıt çeki hediye edilmiyor. Bu daha çok satın aldığınız lastiğin büyüklüğüne ve ebatına göre değişiyor.

Mesela 16″ ebatta lastik aldığınızda 3 ay boyunca her ay 50 TL, toplamda 150 TL’lik akaryakıt çekini kullanabiliyorsunuz. 17″ ve üzeri büyüklükteki lastiklerde ise aylık 100 TL’den toplamda 300 TL’lik çek tarafınıza hediye ediliyor.

Tarafınıza gönderilecek akaryakıt çeklerini aklınıza gelebilecek hemen her markaya ait istasyonda kullanabilmeniz mümkün. Bu çok ciddi bir avantaj ve diğer kampanyalarda göremediğimiz bir hareket. Üstelik cep telefonunuza SMS ile gönderilecek hediye çekini benzin, motorin ve LPG olmak üzere tüm akaryakıt alımlarında harcayabiliyorsunuz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version