Hyundai’nin popüler SUV modeli Hyundai Santa Fe‘nin merakla beklenen üçüncü nesli Türkiye için geliştirilen 185 HP gücündeki 2.0 litre dizel motoru, zengin donanımı, üstün sürüş özellikleri, akıllı 4×4 çekiş sistemi, sayısız güvenlik ekipmanları ve 7 kişilik oturma kapasitesiyle bayilerde.

Hyundai Santa Fe: Sıra Dışı!

Hyundai’nin akıcı tasarım felsefesi doğrultusunda yaratılan “Storm Edge” isimli dizayn konseptine sahip olan Santa Fe, fırtınanın oluşumu sırasında doğanın sergilemiş olduğu sıra dışı çizgileri hem iç hem de dış tasarımında taşıyor.

Karakteristik altıgen ön ızgara, arkaya doğru uzanan dikkat çekici ön farlar, dinamik görünüm sunan tavan ve bel çizgisiyle olduğu kadar ergonomik ön konsolu, modern premium anlayışıyla hazırlanan kaliteli iç mekanı ve tüm yolcular için sunulan konfor ve güvenlik ekipmanlarıyla Sante Fe özellikle büyük SUV’ler arasında dikkat çekiyor.

Hyundai Santa Fe, Türkiye için özel olarak geliştirilen 2.0 litre hacmindeki dizel motor ile ithal ediliyor. 185 HP maksimum güç ve 400 Nm maksimum tork sunan bu dizel motor, gücünü 6 kademeli otomatik şanzıman ile ihtiyaca göre 2 ya da 4 tekerden akıllı çekiş sistemiyle yola aktarıyor.

Yol durumuna ve sürüşe göre ön ve arka akslarda güç dağılımını otomatik olarak gerçekleştiren aracın arka kısmındaki otomatik yükseklik ayarı sayesinde stablite en iyi şekilde sağlanırken aynı zamanda konfordan da ödün verilmiyor.

Hyundai Santa Fe ile Üstün Sürüş Keyfi

Tam otomatik ve spor otomatik şanzıman gibi iki çalışma modu bulunan altı ileri otomatik şanzıman ise spor modunda sürücüsüne üstün bir sürüş keyfi yaşatıyor.

Kaynak: Otostil

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version