Hyundai ülkemizde de hatırı sayılır miktarda alıcısı bulunan Elantra modelinin yeni N Line versiyonunu tanıtmak için gün sayıyor. Sportif sedan modelinin henüz çıkışına vakit var. Ancak Hyundai potansiyel müşterilerin ağzına bal çalmak için performans odaklı aracın teknik ve tasarım detaylarını gün yüzüne çıkarmış durumda.

Her yere ‘N’ logosu işlenmiş

Paylaşılan render, yani bilgisayar ortamında oluşturulmuş görüntülere bakacak olursa Elantra N Line yere yakın ve geniş bir model olacak. Hyundai’nin N Line versiyon tüm modellerde yaptığı gibi aracın önündeki ızgaraya “N” logosu imza niyetine eklenecek.

Motor spor yarışlarına katılan arabalardan ilham alınarak tasarlanan hava kanalları, 18 inç büyüklükteki çelik jantlar ve yan marşpiyeller hoş tasarım detayları olarak yine göze çarpıyor.

Agresif, sert bir tasarımı var

Bu saydıklarımızın dışında yan ayna kapakları, N Line cam filmi ve marşpiyeller “N” serisi arabalardan aşina olduğumuz parlak siyah renge boyanmış. İki uçlu tek egzozun bulunduğu aracın genel anlamda çok agresif bir tasarım çizgisini taşıdığı söylenebilir.

Hyundai Motor Grubu’nun Ürün Planlama Başkanı Thomes Schemera, yeni Elantra N Line için yaptığı açıklamada “N Line’ın alametifarikası kabul edilen kırmızı renk tonlarına hem içeride, hem de dışarıda yer verdik. Üstelik araç gayet uygun bir fiyat politikasıyla satışa çıkacak. Sonuç itibariyle Hyundai N ailesine katılmak isteyenleri memnun edecek bir modeli ortaya koymuş bulunuyoruz” dedi.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version