Nissan Office Pod, bir konsept araç olarak duyuruldu ama aracın tanıtımı sırasında da söylendiği gibi artık bu tip çok amaçlı taşıtlara alışmamız gerekecek. Bu zamana kadar gördüğümüz karavanlardan çok daha farklı bir yapıya sahip olan aracın özelliklerine ve nasıl bir fark getirdiğine bakalım.

Nissan Office Pod ile Karavanlara Yeni Yorum

2021 Tokyo Auto Show kapsamında tanıtımı yapılan araç, aslında tam olarak bir karavanın özelleştirilmiş olan versiyonu. NV350 karavan modeli üzerinde yapılan özelleştirmelerle geliştirilen araç, fütüristtik bir tasarımla dikkat çekiyor.

Yan kısımlarda tırtıklı bir tasarım kullanan karavan, arka kısımda da uzayan bir bölüme sahip. İşte ofis dediğimiz kısım bu arka uzayan kısım.

Arkadan çıkan bu kısımda tam bir çalışma ortamı sunulmakta. 4 kişiye kadar toplantı alanının sunulduğu, L çalışma masasının bulunduğu ve bir de lüks bir ofis koltuğunun bulunduğu çalışma alanı dikkat çekici.

Bunun dışında 2 adet televizyon, televizyonlara bağlı olan ses sistemleri ve ofis çalışma bölümü de dikkat çekmekte.

Sizin anlayacağınız Nissan Office Pod tam anlamıyla bir ofis havası sunuyor. Her işinizi görecek güzel bir karavan. Tabii ki her zaman çalışmak olmaz. Sonuçta bir karavandan söz ediyoruz.

Mutlaka tatil için de özelleştirilmiş olan bölümlerin olması lazım. Araçta bu da düşünülmüş. Üst kısımda bir dinlenme ve güneşlenme alanı var. Bu güneşlenme alanının üzerinde bir de güneşlik sistemi yer alıyor ki istediğiniz zaman, güneşliği açıp kapatabiliyorsunuz.

Bunlar dışında motor seçenekleri ve daha fazlası için belli olan detaylar yok. Zaten karavan konsept aşamasında olduğu için bu gibi teknik detayların netleşmesi çok mümkün değil. Ne zaman seri üretime girecek bilemeyiz ama gelecekten mesajlar veren bir karavanın sunulduğu kesin. 

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version