Opel Mokka fiyat listesi yenilendi. Her ay olduğu gibi bu ay için de listede değişiklikler var.

Tüm paket seçeneklerinde fiyatların nasıl olduğunu sizlerle paylaşacağız. Ama öncesinde hangi paket seçeneklerinin satışta olduğuna ve motor seçeneklerinin neler olduğuna bakalım.

Opel Mokka Fiyat Listesi ve Satışta Olan Paketler – Aralık 2022

Aralık 2022 güncel fiyat listesine baktığımız zaman, 4 ayrı donanım seçeneğinin ve tek bir motor seçeneğinin satışta olduğunu görüyoruz. Seride yer alan içten yanmalı motor, 1.2 Turbo 130 beygirlik motor.

3 silindirli motor Euro 6d emisyon sınıfında ve 230 Nm maksimum tork değeri sunuyor. Performanslı motoru sayesinde oldukça çevik bir araç olan Opel Mokka, 100 km hızlanmasını 9.2 saniye içerisinde tamamlarken, maksimum hız olarak ise 200 km hız sunuyor.

Ülkemizde satılan tüm içten yanmalı Opel Mokka modellerinde aynı motor kullanılmakta. Ayrıca şanzıman kısmında da 8 ileri otomatik vites tercihinin yapıldığını görüyoruz.

Bu motorla beraber serinin yakıt tüketim seviyesinde de tasarruf odaklı bir yapı olduğunu görüyoruz. Araç şehir içi kullanımda 100 km mesafede 5.9 litre yakıt tüketim değerine sahip. Şehir dışı kullanımda ise bu miktar 4.3 litre seviyesine kadar iniyor. Ortalama yakıt tüketimi 4.9 litre olarak açıklanmış.

Satışa sunulan donanım seçeneklerine gelecek olursak; Elegance, GS Line, GS ve Ultimate seçeneklerini görüyoruz. 4 ayrı versiyonun içerisinde en iyi olan versiyon ise Ultimate. Aralık 2022 için fiyat listesini de hemen aşağı ekliyoruz.

Opel Mokka Fiyat Listesi

Donanım Anahtar Teslim Fiyatı
Ultimate 965.900 TL
GS904.900 TL
GS Line882.900 TL
Elegance870.900 TL

Opel Mokka-e Fiyat Listesi

Donanım Anahtar Teslim Fiyatı
100 kW Ultimate 909.900 TL

Opel Mokka fiyat listesini sizlerle paylaşmış olduk. Alınır alınmaz ya da fiyatına değer değmez yorumlarını artık size bırakıyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version