Peugeot 508 en popüler, lüks olarak gösterilen modellerden bir tanesi. Markaya duyulan ön yargılar nedeniyle farklı görüşler ve değerlendirmeler olsa da genel anlamda yüksek satışlarıyla devam eden seri, şu sıralar yapılan kampanyalarla gündemde.

Aslında buna bir kampanya demek ne kadar doğru bilmiyorum. Bu kampanyadan daha çok indirim haberi. Kasım ayında oluşan olumlu kur etkisi ve yıl sonunun gelmiş olması aracın fiyatlarına dev indirimler olarak yansımış oldu. Peki, ne kadar indirim yapıldı?

Peugeot 508 İndirimi ve Son Fırsatlar

Aracın fiyatı Ekim ayında başlangıç paketi için 404 bin TL rakamlarını görmüştü. Ekim ayı için açıklanan bu fiyatlar Kasım ayının başında ise artışa geçmişti. Kasım ayında 426 bin TL rakamını gördük. Fakat ayın sonlarına doğru yaklaşırken bir kur etkisi ortaya çıktı.

Döviz kurlarında yaşanan düşüş, doğrudan aracın fiyatlarına da yansıtıldı. Giriş paket için 426 bin TL olarak açıklanan anahtar teslim fiyatı, yapılan indirimle beraber 386 bin TL rakamına düştü. Giriş seviyesi için açıklanan bu rakam, 40 bin TL indirim yapıldığını gösteriyor.

Sürekli artış yaşanan şu günlerde araçların fiyatının bu denli düşmesi iyi bir haber. Sadece giriş seviyesinde değil diğer paketlerde de bir düşüş var. Bir üst pakette 30 bin TL düşüş ile fiyat 443 bin TL gibi bir rakama düşmüş durumda. İndirim, paketler yükseldikçe 20 bin TL, 10 bin TL şeklinde ilerliyor.

Bir de markanın fırsat araçları olarak gösterdiği bazı modeller var. Bu modellerde fiyatlar ise iyice düşüyor. Bu modeller de 352 bin TL gibi bir fiyat açıklaması yapılmış. 100 bin TL’ye sıfır faiz imkanları da birleştirilecek olursa, Peugeot 508 Kasım ayı fiyatları çok avantajlı bir hale geliyor. Daha fazla düşüş olur mu ya da yeniden yükselme olur mu bilemiyoruz ama durum biraz döviz kuruna bağlı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version