Kamuflajlı sızıntılarına alıştığımız ve tanıtım tarihinin açıklanması için gün saydığımız Porsche Taycan Cross Turismo modeli, sonunda kamuflajsız bir şekilde görüntülendi. Bu aracın geleceği için de çok önemli olan bir adım.

Çünkü aracın görüntülerinin kamuflajsız bir şekilde ortaya çıkması, artık modelin tanıtıma hazır olduğunu gösteriyor. Bir yandan tasarım konusunda önemli ipuçları veren görsellerin bir yandan da yeni elektrikli serinin far yapısını da ortaya çıkardığını görüyoruz.

Porsche Taycan Cross Turismo Görsellerinde Dikkat Çeken Bölümler

Noobtographer isimli bir Instagram hesabı üzerinden ortaya çıkarılan görsellerde, yeni serinin Taycan yapısını aynen yansıtacağını görüyoruz. Başta farlardan bunu anlamak mümkün. Farlar mevcut model Taycan serisini andırıyor hatta hemen hemen aynı yapıya sahip.

O keskin hatları yine sunacağını gördüğümüz aracın jant tasarımları ve geniş lastikleri de çok dikkat çekici. Arka bölümünde ekstra kaslı bir yapısı ve daha uzun bir tavan uzunluğu da olduğu görülen modelin, tam boy bir stop lambasıyla geleceğini de anlıyoruz.

Dış tasarımda çok net detaylar veren görseller, iç kısım hakkında da bilgi veriyor. Öyle ki görselleri yakalayan kullanıcı, iç tasarım için de bir görüntü almayı başarmış durumda. İç tasarıma bakıldığı zaman da bir hayli geniş bir alan kullanılacağı görülüyor.

Şu an satışta olan Taycan’ı andıran iç tasarımda hemen orta kısımda hava ızgaraları ve bu ızgaraların altında yer alan dev bir ekran dikkat çekiyor. Aracın Porsche serisine ait olduğunu da direksiyonun üzerinde yer alan logodan net bir şekilde anlıyoruz.

Bu görseller resmen yeni otomobil geliyor diye bağırıyor. Muhtemelen çok yakında tanıtım tarihi açıklanacaktır. Tanıtım tarihinin de öyle uzak bir tarih olması beklenmiyor. Kişisel düşüncem 2021 yılı ilk çeyrek bitmeden araç ortaya çıkmış olur.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version