Subaru, XV modelini tamamen yenileyerek, “Dünyanın En Güvenli Otomobil Markası” olma yolunda önemli bir adım attı.

Yeni Subaru XV, SUV Anlayışını Değiştirecek

Yeni Subaru XV ile başlayan değişimin devam edeceğine yönelik sinyaller veren şirketin genel müdürlüğünü yapmakta olan Halil Karagülle, “Hedeflerimiz doğrultusunda, değişim için düğmeye basmış bulunmaktayız. Segment dahilinde XV zaten öncü modeller arasında bulunmaktaydı. Modelin ikinci neslindeyse SUV özelliklerini maksimize ettik. Premiumda dahi çok rastlanılmayan EyeSight sürüş teknolojini ikinci nesle ekledik. Bunun yanında yenilenen XV’e sürekli simetrik 4 çeker sistemi, ileri bilgi ve eğlence sistemlerini de dahil etmiş bulunmaktayız. Güvenliği en üst seviyeye taşıdığımız yeni modelimiz konforlu sürüş keyfini de vaat ediyor” dedi.

EyeSight Destek Teknolojisi Sürücünün Yükünü Hafifletecek

Yeni XV’de yerini alan EyeSight sürüş destek teknolojisi birçok uyarıcıyı devreye alıyor. Böylelikle araç içerisindeki herkesin güvenliğini en üst seviye çıkarıyor. Marka bu teknolojiyi 2025 yılına kadar üreteceği bütün araçlara dahil etmeyi hedefliyor. Söz konusu teknoloji ise ilk defa XV ile yollara çıkacak!

Üst Düzey Güvenlik

Yeni Subaru XV gerek güvenlik gerek yol tutuşu gerekse elektronik destek sistemleriyle dikkat çekiyor. Subaru’nun bu zamana kadar yaptığı en kapsamlı ürün geliştirmesi olarak adlandırılan değişim, aracın gövdesinde de kendini hissettiriyor. Güvenliği üst düzeye taşımayı hedefleyen anlayış, bunun yanında konforu da ciddi şekilde dikkate almış gibi görünüyor.

Subaru XV modelleri 1,6 litre Boxer benzinli motor seçeneğiyle üretiliyor. Modelin yakıttaki performansı ise 6,4 litre / 100 kilometre olarak ifade edildi. Bunun yanında EyeSight teknolojisi standart bir donanım olarak markanın ürettiği tüm araçlarda yer alacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version