Yerli otomobil Togg için test süreçleri hızla devam ediyor. Geçtiğimiz ay içerisinde yerli aracımızın kış testinin yapıldığını ve bu konuda ilk videolarının paylaşıldığını dile getirmiştik. Şimdi ise yerli aracımız kendi pistinde tek sürüşüne çıktı. Togg Gemlik pisti test sürüşü videosu ise şimdiden çok beğenildi.

Öyle ki bu kez aracımızı farklı bir kamuflaj ile gördük ve bir kez daha yollarda nasıl marifetlere sahip olacağını izlemiş olduk.

Togg Gemli Pisti Test Sürüş Videosundan Detaylar

Test sürüş videosuna geçmeden önce şu pist hakkında biraz bilgi vererek başlayalım. Yerli otomobilin kendi pisti olarak karşımıza çıkan pist, Gemlik üretim merkezinde yer alıyor.

Aracın prototiplerinin ana sürüş testlerinin artık bu pist üzerinde yapıldığını göreceğiz. 1.6 km kadar uzunluğa sahip olan pist, bozuk yol testlerinin ve yüksek hız testlerinin de yapılmasını sağlayacak.

Ayrıca pist üzerinde araçların özel manevra yeteneklerinin de test edildiğini göreceğiz. 3 aylık bir süre içerisinde tamamlanan pistin, bundan sonra sık sık test videolarıyla gündeme geldiğini de göreceğiz.

Gelelim son yapılan teste. Yeni tamamlanan pist üzerinde yerli otomobil Togg, kırmızı bir kamuflaj ile test edildi. 1 dakikalık videoda aracın, testleri başarılı bir şekilde tamamladığı gözüküyor. Açıkçası aracın çok şık gözüktüğünü de söylemek lazım.

Manevra ve hızlanma testleri noktasında da aracın başarılı olduğunu söylemek lazım. Bundan sonra yapılacak yeni testleri de merakla bekliyoruz. Kış testi, Gemlik pisti testi derken aracın performans değerleri de netleşmeye başlıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version