TOGG kar testi videosu yayınlandı ve bir kez daha yerli aracımızın ne kadar başarılı olacağını görmüş olduk. Yakın zamanda aracın soğuk hava ve kar testleri için yollara çıktığı duyurulmuş ve testlerden de bazı görseller yayınlanmıştı.

Tabii ki görseller yayınlandı ve ilk değerlendirmeler yapıldı ama açıkçası bir aracı seyir halinde görebileceğimiz videoları merakla bekliyorduk. Beklediğimiz video da sonunda gelmiş oldu. Peki yerli araç bu videoya göre kar testlerinden ne kadar başarılı çıktı?

TOGG Kar Testi Videosu ve Son Gelişmeler

Aracın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşıma göre yerli SUV, kar testlerinden gayet başarılı bir şekilde geçiyor. -40 derecede yapılan testlerde aracın başarılı sonuçlar aldığı söyleniyor.

Tabii ki şu aşamada sonuçlar için resmi açıklamalar yapılmıyor ama serinin başarılı sonuçlar aldığı yönünde bilgiler veriliyor.

Zaten yayınlanan videoya da baktığımız zaman yerli aracın kar testlerinde gerçek anlamda başarı elde ettiğini net bir şekilde görebiliyoruz.

Özellikle kar kaplı yüzeylerde manevra yeteneği çok iyi duruyor. Hatta bir viraj kısmında aracın virajı drift yaparak aldığı kısım var, orası gösteriyor ki serinin yol tutuşu çok iyi olacak.

Testlerin dünyanın önde gelen test merkezlerinde yapıldığını düşünecek olursak, alınan sonuçların geçerliliğinin de ne kadar doğru olduğunu anlayabiliriz.

Videodan da görebileceğiniz gibi şu an için TOGG yerli otomobilde, soğuk hava şartlarında herhangi bir sorun yaşanmıyor. Tabii ki bahsettiğimiz gibi testlerin net olarak sonuçları açıklanmış değil.

Bu tip testler sayesinde aracın varsa aksayan yönleri de tespit edilecek ve ona göre bir çalışma yapılacaktır. Şu an için gördüğümüz TOGG, dolu dizgin yoluna devam ediyor.

Açıkçası her yeni videoda olduğu gibi TOGG kar testi videosu da beklentilerimizin biraz daha artmasına neden oldu diyebilirim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version