Gurur veren yerli otomobil TOGG için önemli adımlar atılmaya devam ediyor. Bir yandan aracın üretim tesisi için çalışmalar devam ederken, bir yandan da satış pazarlama noktasında yavaş yavaş çalışmalar başladı. En son TOGG logosu paylaşılmış ve nasıl bir görünümü olacağı konusunda detaylara yer verilmişti. Şimdi ise TOGG logosu araçta nasıl gözükeceğini gösteren yeni bir video yayınlandı.

Yayınlanan bu videonun da önemi büyük. Öyle ki araçta logo tam olarak nasıl duracak bilmiyorduk. Şimdi ise soru cevap bulmuş oldu.

İşte TOGG Logosunun Araçta Nasıl Duracağı

Yayınlanan video 4 saniye kadar süren bir video oldu. Baktığımız zaman yeni logonun aracın ön kısmında kullanılacağını görüyoruz. Ön kısımda ızgaranın hemen üzerinde yeni logo yer alacak.

Renk konusunda krom rengin tercih edileceği anlaşılıyor. Şık mı duruyor derseniz anlam yüklü bir logo ve araçta şık bir duruş sergilemiş. Bir o kadar da sade olan logonun arka kısımda ise kullanılmadığını görüyoruz.

Arka kısımda sadece TOGG yazısının yer alması dikkat çekiyor. Dediğimiz gibi video çok uzun değil ancak bu kısımda yer alan TOGG yazısı da çok şık duruyor onu görüyoruz. Tam boy stop lambalarının hemen üzerinde yer alan logo dikkat çekici.

Araç için bu detay da ortaya çıkmış oldu. TOGG logosu araçta nasıl gözükecek artık biliyoruz. Şimdi yerli otomobil için yeni paylaşımlar bekliyoruz. Adım adım yerli otomobil için sona yaklaşılıyor.

Serinin 2022 sonunda satışa sunulması beklentisi var. 2022 yılında araç satışa çıktığı zaman, fiyat konusunda da sevindirici bir seri olursa şu son dönemki yüksek araç fiyatlarının pek bir etkisi kalmayacak gibi duruyor. Fiyatı merakla bekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version