Yerli otomobil TOGG resmen ortaya çıktı. 2019 yılından beridir aracın tasarımı konusunda sadece konsept tanıtımıyla elde ettiğimiz verileri baz alıyorduk. Ama yavaş yavaş aracın net versiyonu gün yüzüne çıkmaya başladı. En son yeni logonun da kasa üzerine monte edildiğini görmüştük.

Şimdi bu son haliyle TOGG serisinden yeni görseller yayınlandı. Fabrikada yapılan basın toplantısında aracın son haline ilişkin yeni görsellerin paylaşıldığını gördük. Bu görsellere göre tasarımda dikkat toplayan noktalar da yok değil.

TOGG Tasarımı Şekillendi! Oldukça Görkemli Duracak

Aracın son haline baktığımız zaman ön kısımdaki panjur bölümünden en ufak bir kayıp olmadığını anlıyoruz. Bu kısımda ilk günden beridir yer alan panjur tasarımının kendisini koruduğunu net olarak görmekteyiz.

Hemen üzerinde ise yeni logomuz yer alıyor. Kromaj yapılı ve ızgara alanıyla uyan bir renk tonuyla dikkat logo, araç üzerinde çok şık duruş sergilemiş durumda.

İnce farlar ve alt kısımda yer alan bumerang far yapısı da yine aracın tasarım dengesini koruyan ve şık durmasını sağlayan bölümlerden olmuş.

Aracın iç kısmına geçtiğimiz ise ekranlarla dolu bir konsol görüyoruz. Ön bölümde tamamen ekran var.

Uzun ekran tasarımının kullanıldığı seride ekranın hemen altında ızgaralar ve onun altında bir ekran bölümü daha gözüküyor. Orta kısımda ise çok daha farklı yapıda bir kontrol kolu ve vites alanı var gibi duruyor.

Tasarım gerçekten farklı olmuş diyebiliriz. TOGG bu tasarım yapısıyla kesinlikle beğeni toplayan ve C-SUV segmentinin aranan araçlarından olacak bir model olarak gelecek.

Son güne kadar tasarımda daha farklı değişimler olacak mı bekleyip göreceğiz. Ama artık araç net olarak şekillendi desek yeridir. 2023 ilk çeyreğinde trafikte olmasını bekliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version