Elektrikli otomobil dünyasında bZ4X modeliyle bir atılım yapan Toyota, artık seri üretim bir elektrikli araç sunacağım demişti. Aracın önce Amerika versiyonu sonrasında ise Avrupa versiyonu geldi. Büyük farkları olmayan iki versiyonla beraber markanın satışlara ne zaman başlayacağını merak ediyorduk. İşte bu konuda da önemli bir gelişme yaşandı ve Toyota bZ4X fiyatları belli oldu.

Hemen belirtelim şu an yurt dışı fiyatları açıklanmış durumda. Henüz ülkemiz fiyatları belli değil. Aracın ülkemize ne zaman geleceği konusu da net değil. Bunlar için bekleyeceğiz. Ama yurt dışındaki fiyatlar da az çok fikir verecektir.

Toyota bZ4X Fiyatları Nasıl?

Yeni modelin 4 farklı paket olarak satışa sunulması söz konusu olacak. Bu paketlerin en düşük seviyede olanı ise Pure modeli olacak. Sonrasında Motion modeli ve arkasından da Vision modeli gelecek. Oldukça sınırlı bir üretime sahip olacak olan son model ise Premier Edition modeli olacak.

Peki bu versiyonlarda temel model ne kadar fiyatla satılacak? Hemen belirtelim ki çok ucuz değil. Aracın temel modeli 45.750 Sterlin gibi bir fiyatla karşımıza çıkacak. Toyota bZ4X için en ucuz pakette sunulan bu fiyat en yüksek pakette yani sınırlı sayıda üretilecek olan Premier paketinde de 51.550 Sterlin olarak kendisini gösterecek.

Ülkemiz fiyatları ve ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı gibi konuların belli olmadığını söyledik. Fakat bu fiyatlara bile bakarak söyleyebileceğimiz bir şey varsa o da ülkemiz fiyatları da hiç ucuz olmayacak gibi.

Toyota bZ4X için Türkiye durumunun ne zaman netlik kazanacağını şu an için bilemiyoruz. Bu konuda da ek bir duyuru yapılacak olursa, sitemizden sizlerle paylaşmış olacağız.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version