Birkaç gün kadar öncesinde Cupra resmi olarak Türkiye’ye giriş gerçekleştirdi ve ilk araçlar satışa çıktı. Satış açıklamaları yapılırken 2021 Cupra Born modelinin de ülkemizde satışa çıkacağı söylendi.

Yani yakın zamanda tanıtılacağı söylenen tamamen elektrikli ve yüksek performanslı modeli satın alabileceğiz. Daha önce konsept olarak yüzünü gösteren araç için yeni paylaşımlar da gelmeye başladı. En son aracın kar testlerinden resmi görseller de paylaşıldı.

2021 Cupra Born Hakkında Neler Biliyoruz?

Tamamen elektrikten güç alacak olan model, 2 yıllık test aşamasını tamamlamak üzere. Her açıdan testlerin yapıldığını belirtelim. Şarj testleri, performans testleri, sürüş testleri olmak üzere 19 bin saatin üzerinde bir test aşamasından söz ediliyor.

Her açıdan test edilen aracın, son dönemece girdiği ve yakından duyurulacağını da biliyoruz.

Zaten paylaşılan görseller de aracın son testlerinden biri olan kar kış testinden geliyor. -30 derecede performansını gösteren araç bunu da geçerse artık tanıtım için herhangi bir engel de kalmamış olacak.

Bu test için de donmuş bir gölü kullanan marka hem pil testlerini hem de performans testlerini yapmış. Bazı değişiklikler yapılacağı söyleniyor ama bunu da zamanla göreceğiz.

Artık net bir şekilde söyleyebiliriz ki 2021 Cupra Born yakında seri üretim haliyle tanıtıma çıkarılacak.

Belki de aracın ilk satışa çıkacağı bölgelerden birisi de Türkiye olur. Sonuçta pazara resmi olarak giriş yapıldı. Türkiye marka için de yeni bir pazar ve Cupra kendisini kanıtlamak isteyecektir.

Zaten yeni modelin ülkemizde de satılacağını biliyoruz ama zaman konusunda kesin verimiz yok. İşte bu zaman konusunun netleşmesi gerekiyor. Tanıtımın Mayıs ayında olacağını da ufak bir ekleme olarak belirtelim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version