A101 bu hafta elektrikli bisiklet isteyenler için güzel bir kampanya yaptı. Kısa süre önce haberini paylaştığımız kampanyada VSM modelinin mağazalarda satışının başlayacağını duyurmuştuk. Piyasaya göre çok daha uygun bir fiyatla satışa çıkacak olan VSM modeli, 9 Aralık itibariyle sınırlı sayıda mağazalarda olacak. Bu model bir yana, A101’in online olarak satışını yaptığı bir elektrikli bisiklet modeli daha var. Yine bu model de bir hayli öne çıkan bir fiyatla satılıyor. A101 Volta VB1 Elektrikli Bisiklet modeli için de tıpkı VSM modelinde olduğu gibi detayları paylaşacağız.

Market zincirinin online kanalında bu bisiklet ne kadar ücretle satılıyor ve özellikleri nasıl cevap verelim.

A101 Volta VB1 Elektrikli Bisiklet Özellikleri ve Tasarımı

VSM modeli biraz daha motosiklet serilerine benzer bir tasarımla beraber gelirken, A101 Volta VB1 Elektrikli Bisiklet modelinde ise daha çok bisikleti andıran bir tasarım yapısı var. Portatif bir yapıda olan serinin en önemli artısı ise katlanabilir olması.

Taşınabilirliği oldukça yüksek bir seviyeye çıkaran katlanabilir gidon ve sele, bisikletin kullanılabilirlik olarak işlevsel olmasını da sağlamakta. Tasarımda dikkat çeken bu yapı dışında teknik açıdan da dikkat çekici bir bisiklet sunulduğunu söylemek lazım.

36V/8ah Li-On bataryaya sahip olan seri, 250W motor gücü sunuyor. Bu da yokuşlarda ya da engebeli yollarda da rahat sürülebileceği anlamına geliyor. Maksimum olarak 25 km hıza kadar çıkabilen elektrikli bisiklet, 30 km ile 110 km arasında menzil değerine sahip.

Menzil değeri kullanıma göre değişiklik gösterdiği için aralık biraz geniş tutulmuş. Önde yer alan 5 kademe güç göstergeli LCD bilgi ekranı üzerinden tüm kontrollerini de yapabileceğiniz bisiklet, A101 online market üzerinden alınabiliyor.

A101 Volta VB1 Elektrikli Bisiklet fiyatına gelince, satış fiyatının şu an için 3.999 TL olduğunu görmekteyiz. Satışların şu an başlamış olduğunu da ekleyelim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version