Yeni BMW X3 modeli için rutin dışında bir şey yaşandı. Aslında araç tanıtılmadı ya da yeni aracın özelliklerini gösterecek herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat rutin dışında yaşanan olayla beraber ilk kez yeni aracı da görme fırsatımız oldu. Öyle ki yaşanan olayda, markanın İspanya sitesinde fark edilmeden yeni aracın paylaşıldığını gördük.

Fark edilmeden diyorum çünkü paylaşılan görseller lansmandan sonra gelen satış sayfası görselleri gibi gözüküyor. Ayrıca görseller paylaşıldığı gibi hemen kaldırıldı. Biz bu kısa süre içerisinde aracın yapısını az çok görme fırsatı elde etmiş olduk. Tam olarak nasıl bir araç bizi karşılayacak artık güzel fikirlerimiz var.

Yeni BMW X3 Makyaj Düzenlemesinden Çıkacak Gibi

Aracın görseli yandan çekilmiş olan bir görsel. Yine de tampon kısmından da genel hatlar kısmından da fikirler veriyor. Bu fikirleri değerlendirdiğimiz zaman, makyaj çalışmasının derinliklere inen bir çalışma olduğunu görüyoruz.

Bir kere tamponlar bölümünde değişiklik bekleyin. Sanki daha kıvrımlı tamponlar var ve ön kısımda da yandan gördüğüm kadarıyla hem farlarda hem de hava girişlerinde farklar söz konusu.

Yan kısımdan baktığımız zaman, dikkat çeken ek bir değişim gözükmüyor. Yani muhtemelen kasa yapısı tamponlar dışında sabit kalacak gibi gözüküyor. Arka kısımda stop lambalarında ve ön kısımda far bölümlerinde ise daha keskin değişiklikler beklemek normal.

Yeni bir iç mekan, yenilenmiş ve büyümüş olan ekranlar ile beraber gelecek yeni BMW X3’ün tanıtım zamanının ne zaman olacağını net olarak söyleyemiyorum. Tanıtım için biraz daha bekleyin diyebiliyorum.

Çok yakında olacağı kesin çünkü sızdırılan görseller web sitesinde kullanılan ilan görselleri. Bu aracın sayfasının da hazırlandığı anlamına geliyor. Yani bir yandan yeni BMW modelinin üretimi için hazırlıkların tamamlandığı anlamına gelmekte. Belki de hemen satışlar başlayacak. Tanıtım sonrası yeniden konuşalım.   

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version