Lüks severler için özel araçlardan biri olarak değerlendirebileceğimiz X7, en son Nisan ayında yenilenmişti. Fakat biliyorsunuz yenilenen modellerin ülkemizde satışa çıkması biraz zaman alıyor. Yeni BMW X7 için de aynı durum geçerli oldu. Yenilenmiş olan seri, sonunda ülkemiz için de satışa sunuldu. Üzücü olan şey ise aracın fiyatı.

Tabii ki böyle bir aracın ucuz olması beklenen bir durum değildi ama açıklanan fiyat beklentilerimizin bile üzerinde diyebiliriz.

Yeni BMW X7 Türkiye Fiyatı ve Merak Edilen Özellikler

Listeleri kontrol ettiğimiz zaman, aracın fiyatının 10.365.000 TL olduğunu görüyoruz. 10 milyon TL barajının da geçildiğini görmüş oluyoruz. Serinin bu fiyatla satışa sunulmasının yanında özellikleri de çok dikkat çekici.

M Excellence versiyonu ve bu versiyonun yanında xDrive40d motor seçeneğiyle gelen yeni seri, Mild Hybrid desteği sunuyor. Ana motorda ise dizel yakıt seçeneği karşımıza çıkıyor.

3.0 litrelik 6 silindir motorda 340 beygirlik bir güç değerinin yer aldığını görüyoruz. Tork kısmında ise Mild Hybrid yapının da desteğiyle beraber 720 Nm tork değeri sunuluyor. Anlayacağınız motor bir hayli güçlü bir motor olarak kombine edilmiş durumda.

Ayrıca yakıt konusunda da tasarruf edilmesi sağlanmış. Teknik özellikler bir yana, Yeni BMW X7 için teknolojiler de dikkat çekici.

14.9 inçlik yeni multimedya ekranıyla beraber güncellenmiş iDrive 8 kokpit sunan yeni BMW X7, dijital gösterge alanında ise 12.3 inçlik bir panelle bizi karşılıyor.

23 inçlik dev jantları, yeni nesil tasarımı ve son nesil teknolojileriyle dikkat çeken aracın tüm bu özellikleriyle beraber 10 milyon TL’yi geçen fiyatına değer mi değmez mi tartışılır. Artık orası da sürücülerin kararı olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version