Sıfır araç üretimleri yavaş yavaş kendine gelmeye başladı ve üretim artan bir grafik çizer oldu. Fakat her ne kadar pandemi etkisi azalıyor olsa da kur farkı nedeniyle sıfır araçlarda fiyatlar hala çok yüksek. Bu noktada yeni bir araç alacakların kampanyalardan beklentileri çok yüksek. İşte böyle bir kampanya yeni Clio için yapıldı.

Markanın en çok satan modelleri arasında kendisine yer bulan Clio, bu kampanya sonrasında daha da popüler oldu orası kesin. Fakat bir de kötü haber var ki o da kampanya için çok kısa bir süre kalmış olması. Zaten sayılı günler kalan kampanya için hemen detaylara geçiyoruz.

Yeni Clio Kampanyası Detayları ve İstenen Şartlar

Kampanya kapsamında belli bir peşinatla beraber ayda sadece 1.690 TL gibi bir rakamla sıfır bir araca sahip olabiliyorsunuz. Fakat burada şartlar çok önemli. Şartlar kadar sunulan sınırlandırmalar da çok önemli.

Öncelikle şunu söyleyebiliriz ki bu kampanyanın dahil olduğu araç Clio Joy SCe 75 bg aracı. Aracın sıfır fiyatı şu an için 136.900 TL.

Fakat kampanya kapsamında bu araca 52.900 TL peşinatla ulaşabiliyorsunuz. Peşinatı verdikten sonra Renault Finans üzerinden kredi kullanmanız gerekiyor. %1.34 faizle kullanabildiğiniz krediyle beraber 1.690 TL aylık ödeme fırsatıyla yeni Clio modeline sahip olabiliyorsunuz.

36 aylık eşit ödeme yani vade ile sunulan kredi imkanı için belirlenen aylık ödeme miktarları düşük olduğu için aracı satın almak biraz daha kolaylaşıyor. Asıl kötü olan nokta şu ki kampanya 31 Ekim tarihinde son buluyor.

Yani çok kısıtlı bir süre kalmış durumda. Elinizi biraz çabuk tutmanız gerekiyor. Bir dip not daha eklemek gerekiyor ki aracın diğer paketleri için de benzer şekilde kampanya uygulanabiliyor ama şöyle bir sıkıntı var ki seçeceğiniz pakete göre faiz oranları ve maksimum olarak kullanabileceğiniz kredi oranları değişiyor. Yani bir nevi kampanya değişmiş oluyor.

Yeni Clio konusunda tüm bu bilgileri almanız için en iyisi bayilere başvurmak olacaktır. Herhangi bir stok sorunu var mı bunun da bilgisini alabilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version