ÖTV matrah değişikliğinden sonra sıfır araçlarda yapılan kampanyalar daha da önem kazandı. Araç almak isteyenlerin kampanyaları yakından takip ettiğini görüyoruz. Birçok marka da değişiklik sonrasında zaten kampanyalar açıkladı. Eylül ayında da kampanyaları devam eden markalardan birisi de Skoda oldu. 2021 Skoda Kodiaq modelinde geçerli olan kampanya, belli bir seviyeye kadar ödeme kolaylığı oluşmasını sağlıyor.

Kampanyanın detaylarına ve ne zamana kadar geçerli olacağı konusuna geçelim. Aracı satın almak isteyenler bu avantajları öğrenmek isteyecektir.

2021 Skoda Kodiaq Eylül Kampanyası için Tüm Detaylar

Aracı satın almak isteyenler için bir kredi kampanyasına yer verilmiş. Bu kredi kampanyasında 100 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyorsunuz. 100 bin TL kredi kullanmanız durumunda ise %0,99 faizle geri ödeme gerçekleştiriyorsunuz.

Faiz düşük olsa da vade sayısı da düşük tutulmuş durumda. Vade sayısının sadece 12 ay ile sınırlı kaldığını görüyoruz. Burada Skoda ek vade imkanı sunuyor mu açıklanmamış. Ek vade isteyenlerin markanın bayileriyle iletişime geçmesi gerekecek.

Ama şunu da ekleyelim ki vade sayısında bir artış söz konusu olursa, bu durumda faizler için de bir artış durumu söz konusu olacak.

Kredi miktarının artması ve vade konusunda diğer sorularınız için yetkili satıcılara başvurmanız gerektiğini tekrar hatırlatalım. Bizim bu paylaştığımız bilgiler, resmi kampanya bilgileri ve aracın sayfasında paylaşılan bilgiler.

2021 Skoda Kodiaq kampanyasının ne kadar geçerli olduğuna gelince, aracın kampanyasının Ağustos sonuyla başladığını söyleyelim. Ağustos ayının sonundan başlayan kampanya için herhangi bir son tarih verilmemiş.

Kampanya konusunda son tarih bilgisi ortaya çıkacak olursa ya da kampanya şartlarında değişiklik oluşacak olursa bunun da haberini vereceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version