Ülkemize yeni gelen araçlardan biri olarak sayabileceğimiz 2021 Fiat Egea Cross, bir süredir satışta. Özellikle ÖTV değişikliklerinden sonra iyiden iyiye indirimlerle gündeme gelen Egea Cross modelleri için merak edilen de çok fazla şey var. Zaman zaman bu araç için de paylaşımlar yaparak merak edilenleri cevaplamaya çalışıyoruz. Bugün de 2021 Fiat Egea Cross en yüksek versiyon hangisi sorusuna yanıt bulmaya çalışacağız.

Aracın en yüksek paketini tercih etmek isteyenler nasıl farklar ile karşılaşacaklarını ve ne kadar fiyat farkı vereceklerini öğrenmek istiyor. Biz de bu konuda detayları paylaşalım.

2021 Fiat Egea Cross En Üst Versiyon ve Fiyatı

Aracın ülkemizde 3 farklı versiyonu var. Bu versiyonlar arasında Street olarak sunulan versiyon giriş seviyesi modeli. Bir üst model Urban versiyonu olarak biliniyoır ve Urban tam bir ara versiyon olarak gösterilebilir.

Bizim sorumuzun cevabı ise Lounge versiyon. Bu versiyon ise aracın en üst versiyonu. Şu an satışta olan modeller içerisinde en üst versiyon. Peki Lounge modellerinde farklar neler? Artı olarak neler sunuluyor?

  • 10 inç multimedya ekranı var ve bu ekran kablosuz Android Auto ile Apple CarPlay Desteğine sahip
  • Kablosuz akıllı telefon şarj özelliği sunuluyor.
  • Geri görüş kamerası sunuluyor
  • Kör nokta uyarı sistemi sunuluyor.
  • 7 inç TFT renkli dizjital gösterge paneli var.
  • Anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliği sunuluyor
  • Buz grisi ile zenginleştirilmiş ön tampon
  • 17 inç elmas kesim alaşımlı jantlar sunuluyor.

İşte 2021 Fiat Egea Cross en üst versiyon farkları bunlar. Lounge olarak geçen modelin fiyatı ise 207.900 TL’den başlıyor. Bu modelde 95 beygirlik 1.4 Fire motor yer alıyor. Bir üst motor seçeneğinde ise 1.0 Firefly 100 beygir motor görüyoruz.

Bunun fiyatı ise 234.300 TL olarak belirlenmiş. En yüksek fiyat ise en güçlü motorla beraber geliyor. 1.6 Multijet 130 beygirlik motor. Bu modelde fiyat 258.600 TL olarak belirlenmiş.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version