SUV konusunda daha fazla emek harcayacağını açıklayan ve beklentilerin yükselmesini sağlayan Toyota, bu alanda gerçekten iddialı modeller sunmaya başladı. 2022 Toyota Corolla Cross iddiasını konuşturacak olan araçlardan biri. Geniş hacmi ve görkemli yapısı bir yerde, aracın teknolojik açıdan da bayağı iddialı bir model olduğunu gördük.

Burada araç için merak edilen önemli noktalardan birisi ise fiyatının nasıl olacağı olmuştu. Çünkü seriyi gördük ama tam olarak ne kadar fiyatı olacağını göremedik. Belli merkezler için fiyat açıklaması da geldi. En son Amerika fiyatı açıklandı.

2022 Toyota Corolla Cross Amerika Fiyatı Nasıl?

Diğer tüm pazarlar için ABD fiyatı bir aralık belirliyor diyebiliriz. Bu noktada ABD fiyatlarının açıklanmış olması da önemli gelişmelerden biri.

Açıklanan fiyatlara baktığımız zaman başlangıç modelinde 22.195 dolar gibi bir fiyattan söz ediliyor. Cross L olarak geçen başlangıç paketi, haliyle serinin en ucuz modeli oluyor.

Diğer paketlerde fiyatlar yükseliyor ve en yüksek paket seçeneğinde arada ciddi bir fark oluşuyor. 2022 Toyota Corolla Cross için ikinci paket olan Cross LE fiyatı 24.545 dolar olarak açıklandı. Serinin en üst paket seçeneği olan Cross XLE modelinin fiyatı ise 26.325 dolar olarak karşımıza çıktı.

Tabii ki bunlar ABD fiyatları ama dediğimi gibi diğer pazarlar için de önemli ipuçları veriliyor. Aracon yüksek fiyatlı olacağını buradan anlıyoruz. Belki ülkemiz için değerlendirme yaparsak, gümrük ve vergileriyle beraber yine yüksek bir aralığa ulaşabilir.

Ayrıca aracın yeni motor seçeneklerinin de sonradan envantere eklenmeye devam edecek. Haliyle fiyatların, farklı motorlar için değişmesi durumu da söz konusu olacak. Bakalım bu SUV modelini biz de takip edeceğiz.

Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version