Honda’nın Civic nesli değişti. Marka önemli bir değişiklik yaparak yeni nesilde tasarımı değiştirdi. İçten dışa tasarım değişiklikleri ile gelen Civic modelinden sonra şimdi ise 2022 Honda Integra aracı ortaya çıktı.

Baştan söyleyelim bu model hedef pazar Çin olarak gelecek gibi duruyor. Aracın Çin genelinde satışa çıkması ve belki sonradan diğer pazarlara da açılması durumu söz konusu olabilir. Serinin ortaya çıkmasını sağlayan da zaten Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından verilen onay.

Bu onay sırasında araçların tasarımsal olarak hemen her detayının görsellerle yayınlandığını görüyoruz. Seri için de öyle oldu ve tüm detaylar gözüktü. Baktığımız zaman, modelin Civic serisine çok benzediğini de anlıyoruz.

2022 Honda Integra Tasarım Yapısı Nasıl?

Civic serisinin kasasına çok benzer bir tasarımla geleceğini anladığımız aracın, arka ve ön kısımda ise farklı noktaları var. Bir kere stop lambalarının değiştiğini net olarak anlıyoruz. Daha ince farlar ve bu kısma göre biraz daha revize edilmiş olan bagaj kapağı yerleşimi dikkat çekmekte.

Ön kısımda ise alt tampon kısmında bir far var gibi duruyor. Bir de burun kısmında daha ince bir araç sunulmuş. Benzer dinamiklerle dikkat çeken aracın boyutları da benzer olacak.

Motor kısmında ise 2022 Honda Integra yine çok büyük bir fark ile gelmeyecek. Bu modelde de ailenin diğer üyelerinde yer alan 180 beygirlik 240 Nm tork değeri olan 1.5 litrelik VTEC motor olacak.

4 silindirli motorda şanzıman kısmında ise CVT şanzıman kullanılmaya devam edecek. Tüm bu özellikleriyle beraber artık onayını aldığını gördüğümüz yeni serinin satış tarihi ise açıklanmış değil. Dediğimiz gibi Çin dışında beklemiyoruz ama Çin dışında da gelecek mi öğreneceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version