2022 Ford Ranger, sektörde iddialı olacak olan araçlardan biri olacak. Pickup sınıfının en iddialı araçlarından biri olması beklenen serinin Volkswagen ortaklığı ile geliştiriliyor olması ile aracı adeta benzersiz kılan kısımlardan biri oldu.

Amarok serisinde yer alan alt yapı ile hemen hemen aynı alt yapıyı kullanacak olan aracın, yine dev bir kasa ve güçlü bir motorla gelmesi de beklentilerimiz arasında yer alıyordu. İşte tüm bu beklentiler içerisinde yeni nesilde iddialı olacak aracın yeni görüntüleri de geldi. Aracın ilk testlere de çıktığı açıklandı ve yeni görseller de paylaşıldı.

2022 Ford Ranger Gerçekten Heybetli Bir Araç Olacak

Ranger zaten güçlü bir seri. Her yeni araçta daha ne kadar öne çıkılacak diye düşünüyoruz. Haliyle beklentilerimiz yine oldukça yüksek. Unutmayalım bu modelde bir de Amarok alt yapısının kullanılmasının da etkisi olacak.

Gelen görselleri değerlendirdiğimiz zaman ise beklentilerimizi gerçekten karşılayacak olan bir araç bizimle olacak gibi. Bir kere her zaman olduğu gibi dev bir kasa var. Tamam araç kamuflajlar içerisinde ama bu sefer ön kısımda yer alan ızgara alanı çok daha geniş gibi.

4X4 çekiş sisteminin olacağı aracın dağ tepe tırmanmayı başaracağı da kesin. Bunun için yeni amortisörler ve yayların kullanıldığını da göreceğiz.

Motor kısmında ise 2.0 litrelik EcoBlue motorun bir sonraki neslinin kullanılması gündemde. Fakat 2022 Ford Ranger motor seçeneği için kesin bir bilgi olmadığının altını da çizmek isteriz. Bu konuda bilgiler netleşmiş değil.

Yeni yıla girmeden tanıtılması beklenen model için şu an paylaşacağımız bilgiler bu kadar ile sınırlı. Artık sizi görsellerle bırakalım istiyoruz. Aracı kamuflajlı olsa da bir de siz görün.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version