Ülkemize gelmese de ya da hemen gelmese de dikkatimizi çeken bazı sürpriz araçlar var. Bu araçlardan birisi de 2022 Toyota Sienna Woodland modeli. Yılın ilk aylarında tanıtılan araç daha doğrusu aracın özel versiyonu, minivanlar için güzel bir örnek olmuştu.

Açıkçası tam bir aile arabası havasında olması, seriyi radarımızın içerisine sokmuştu. Aracın tanıtımından sonra söz konusu model için satış fiyatı açıklaması ise bir türlü gelmemişti. Satış fiyatları ne zaman açıklanır derken, beklenen an geldi.

Toyota yeni versiyon için satış fiyatı açıklamasını gerçekleştirdi. Beklentilerin bir tık daha üzerinde bir fiyatın geldiğini de söylemek lazım.

2022 Toyota Sienna Woodland Fiyatı Nasıl?

Arka koltuklarda eğlence sistemi, özel dış kaplamalar, taşıma barları, 18 inç jantlar, artırılmış yükseklik ile standart XLE modelinden ayrılan Woodland modelinin fiyatı 46.565 dolar olarak açıklandı.

Üstelik bu açıklanan fiyat başlangıç fiyatı oldu. Bu özel versiyona eklemeler yapmaya devam ettikçe aracın fiyatı da yükselmeye devam ediyor. Fiyatın 48 bin dolara kadar çıkması söz konusu.

Onun dışında merak edenler için 2022 Toyota Sienna Woodland motor özelliklerini de ekleyelim. Hibrit bir model olan seride 2 adet elektrikli motor yer alıyor.

Bunun yanında 2.5 litrelik 4 silindirli bir motor da ana motor olarak görev yapıyor. 4X4 olan araçta, 243 beygirlik güç değeri de yer alıyor.

Güçlü bir aile arabası olan 2022 Toyota Sienna Woodland versiyonu, Avrupa pazarında kendisini gösterecek modellerden biri olacak. Belki bir gün ülkemizde de görme umuduyla diyelim ama ülkemize gelmesi çok muhtemel bir araç değil gibi duruyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version