Yakın zamanda gelen bir Duster modeli, Sandero serisinin yenilenmiş yüzü, yeni tanıtılan Jogger serisi derken bir hayli gündemde olan Dacia, bu sefer de kampanyalarını açıkladı. Dacia Eylül kampanyası olarak duyurulan kampanyaların kimi daha önce duyurulanların devamı niteliğinde oldu kimiyse yeni bir fırsat olarak karşımıza çıktı.

Eylül ayı için açıklanan kampanyaların detaylarını bilmek önemli. Çünkü bahsettiğimiz gibi aslında tek bir kampanya yok. Değerlendirebileceğiniz birkaç fırsat var. Bunlara yakından bakalım ve detaylara inelim istiyoruz.

İlginizi Çekebilir: Renault Eylül Kampanyası Duyuruldu! Fırsatlar Neler?

Dacia Eylül Kampanyası Merak Edilenleri

Kampanyaları tek tek ayırarak ele alacağız.

Kredi Taksiti Öteleme ve Yakıt Hediyesi

Eylül ayında da geçerli olan kampanyada, Dacia Finans üzerinden kredi kullandığınız zaman, kredinizi 2022 yılının Ocak ayına yani ilk ayına kadar erteleyebiliyorsunuz.

Ödeme erteleme artısı tüm modeller için geçerli. Ayrıca burada bir de yakıt hediyesi veriliyor. 6 ay süreli olarak her ay maksimum 250 TL olacak şekilde 1.500 TL yakıt hediye ediliyor. Yakıt indirimi için anlaşılan istasyon ise TOTAL.

2021 Duster için Kampanyalar

Yakın zamanda stoklara giren makyajlı kasa Dacia modeli için de kampanyalar var. Zaten Dacia Eylül kampanyası içerisinde en çok merak edilen Duster için sunulmuş olan fırsatlar. Burada stoklarla sınırlı olacak şekilde, makyajlı kasada 2021 Duster Comfort 1.0 Turbo 90 beygir 4X2 versiyonunda geçerli olan bir indirim söz konusu. İndirimle beraber araç 199 bin TL seviyesinden alınabiliyor.

Eğer otomatik bir Dacia Duster almak istiyorsanız, o zaman Duster EDC otomatik modelinde geçerli olan fiyat indirimi ile beraber 229.900 TL’ye aracı satın alabiliyorsunuz. Burada da bir indirim durumu söz konusu.

Diğer İndirimler

Yine Dacia Eylül kampanyası kapsamında 2 modelde daha indirim var. Bunlardan birisi yeni Sandero modeli. Kampanya kapsamında Sandero modeli 154.900 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Dokker combi ECO-G modeli ise 151.400 TL indirimli fiyatla satışa sunuluyor.

Dacia Eylül kampanyası detayları bu şekilde. Yeni ayda da bu kampanyalar içerisinden devam eden olacak mı ya da yeni neler gelecek göreceğiz.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version