Bir yandan ÖTV matrah değişiklikleri bir yandan da ek indirimler derken sıfır araçlarda fiyatların bir miktar düşmesi dikkat çekmeye başladı. Haliyle gelecek herhangi bir ek kampanyayı da merakla bekliyoruz. Yeni ayla beraber kampanyalar için de peşi sıra açıklamalar gelmeye başladı. En son Renault Eylül kampanyası duyuruldu ve bazı araçlar için satın alımı kolaylaştıracak adımlara imza atıldı.

Hangi araçlarda nasıl bir kampanya var ve ne zamana kadar geçerli kampanyalardan söz ediyoruz bunlara da bakalım.

Renault Eylül Kampanyası Detayları ve Avantajları

Eylül ayı kampanyasını ayrı ayrı ele alacağım. Bu şekilde daha ayrıntılı olarak paylaşabileceğimizi düşünüyorum.

2021 Renault Taliant Eylül Kampanyası

Bu yıl envantere katılan Taliant modeli için geçerli olan kampanya bir kredi kampanyası gibi gözüküyor.

2021 Taliant Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 beygir modelinde geçerli olan kampanyada, 167 bin TL peşinat ile 60 bin TL %0 faizli kredi kullanabiliyorsunuz. 12 ay vadeli olan kredi aylık ödeme konusunda 5.060 TL gibi bir civara geliyor.

İsteyenler 137 bin TL peşinat ve 90 bin TL  %0,82 faizli 18 ay kredi kullanabiliyor. Kampanya ay sonuna kadar geçerli olacak gibi duruyor.

2021 Renault Megane Sedan Eylül Kampanyası

Burada da 2021 Renault Megane Sedan Joy 1.3 TCe 140 beygirlik otomobil için geçerli olan kampanyayı görüyoruz. Burada da 172 bin TL peşinat ile 60 bin TL %0 faizli ve 12 ay vadeli kredi kullanılabiliyor.

Renault Eylül kampanyası için en çok dikkat çekecek olan kredi kampanyaları gibi. Ama buna en bir kampanya daha var.   

Renault Takas İndirimi

Eylül ayı için geçerli olan bir diğer kampanya ise takas indirimi. Sınırlı sayıda 2021 model Megane, ZOE, Clio ve Taliant için geçerli olan kampanyada 3000 TL ek takas indirimi almak mümkün.

Renault Eylül kampanyaları bu şekilde. Kampanyalar ay sonuna kadar da devam edecek. Tarihlerde sonradan bir değişiklik olursa bilgi vereceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version