Honda, ataklarına devam ediyor. Ülkemizde birçok yeni modelle boy gösterecek olan otomobil devi yakın zamanda Honda TrailSport dönemini başlatacağını da duyurdu. İlk olarak SUV araçlarında göreceğimiz yeni atılım, aslında bir donanım seviyesi olarak tanımlanabilir.

Yani aslında yeni bir araçtan söz etmiyoruz. Yeni bir araç olarak değil de belli araçlarda uygulanacak olan özel bir donanım paketi olarak göreceğimiz bir paketten söz ediyoruz. Peki TrailSport paketlerinin nasıl farkları olacak?

Honda TrailSport Araçları ile Önemli Özelleştirmeler Sunacak

Bir kere bu donanım paketi her araç için uygulanmayacak. Başta SUV sınıfı araçlarda söz konusu paket seçeneğinin sunulması bekleniyor. Hatta bu paketin geleceği ilk araç olarak Passport modeli öne çıkmış durumda.

Söz konusu donanım seviyesinin getirdiği değişikliklere gelince, bu paket ile beraber araçlar arazi şartlarına daha iyi uyum sağlaması adına özelleştirmeler alacak.

Sürüş yeteneklerinden herhangi bir düşüş olmadan, araçların arazi dayanıklılığı ve arazi sürüş deneyiminin arttırıldığını göreceğiz.

Araçların iç kısımlarında da tasarımsal anlamda dokunuşların olacağı konusunda bilgi verildi. Ama tam olarak nasıl oynamaların yapılacağı konusu net değil. Bu konuda yakın zamanda Honda detay paylaşımları yapacaktır.

Ayrıca burada Honda TrailSport donanım seviyesinde araçları görmek detayları belli edecek. Bu donanım seviyesinde olan ilk araç tanıtıldığı zaman nasıl bir özelleştirme gelecek tam olarak görmüş olacağız.

Tabii ki fiyatlarda değişim söz konusu olur mu ya da bu yönde farklı bir değişime adım atılır mı bunları da zaman içerisinde göreceğiz diyebilirim. Şu an özel paket ya da donanım seviyesi diyebileceğimiz bu yeni seçenek için detaylarımız bunlar olsun. Ayrıca videolardan da markanın yaptığı paylaşımları görebilirsiniz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version