Genelde Güney Amerika pazarında sunulan serilerle gördüğümüz Ram, bu kez bir yeni pickup modeliyle karşımızda. 2022 Ram 1000 adı verilen aracın önemli bir özelliği var. O da Fiat Toro ile adeta ikiz kardeş gibi duruyor olması.

Aracın tasarımı neredeyse aynı tutulmuş. Zaten bunun için bir karşılaştırma görüntüsü de ekleyeceğiz. Gelin şimdi biz yeni aracın özelliklerine ve tasarımsal detaylarına bakalım.

2022 Ram 1000, Tasarım Açısından Bayağı Bir İddialı

Daha şehirci bir pickup tasarımına sahip olan araç, dediğimiz gibi Fiat Toro modelini yansıtıyor. Aracın ön kısmında en olarak geniş bir ızgara çerçevesinin kullanıldığını görüyoruz. Ayrıca tam orta kısımda da RAM logosu dikkat çekmekte.

Yine arka kısım için de durum aynı. Benzer tasarım var ama tabii ki bu RAM serisine göre özelleştirmeler almış olan bir tasarım.

Aracın iç kısmında ise ortada yer alan 8.4 inçlik yenilenmiş multimedya ekranı dikkat çekiyor. Ayrıca gösterge paneli de dijital hale getirilmiş. 7 inçlik bir gösterge paneli var ve tamamen dijital olarak sunulmuş.

2022 Ram 1000 Motor Özellikleri

Motor kısmında seri Toro modelinden ayrılıyor. Bu modelde doğal emişli olan 1.8 litrelik e.TorQ EVO benzinli motor yer alıyor. 128 beygir gibi mütevazi bir güç değeri olan motor, 170 Nm gibi de bir tork değeri üretiyor.

6 ileri otomatik şanzıman ile satılacak 2022 Ram 1000, motorunun biraz daha küçük olması nedeniyle taşıma kapasitesinden de bir tık düşmüş. Aracın taşıma kapasitesi 650 kg olarak açıklandı.

Fiat Toro’nun farklı pazarlar için sunulacak olan kardeşi 2022 Ram 1000 için fiyatın da 27 bin dolar civarında açıklandığını ekleyelim.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version