Passat, Türkiye’nin en popüler sedan modellerinden birisi. Her ne kadar marka yakın zamanda sedan modele son verme kararını açıklamış olsa da yakın zamanda aracın özel bir versiyonu ile karşı karşıya kalacağız. 2021 Volkswagen Passat Alltrack modeli ülkemizde de satışa çıkacak.

Markanın Autoshow kapsamında Türkiye lansmanını da yapacağı aracın hem hangi motor ile satılacağı belli oldu hem de aracın ne zaman satışa çıkacağı konusunda yeni bilgiler paylaşıldı. Peki model ne zaman bizimle olacak?

2021 Volkswagen Passat Alltrack, 2021 Son Çeyreği İçerisinde Gelecek

Aracın ülkemizde yer alacak olan modeli 2.0 TDI 200 beygir motorla gelecek. DSG şanzıman ise her zaman olduğu gibi yerini koruyacak. Seride 7 ileri otomatik DSG şanzıman bulunacak.

Yakın zamanda Türkiye açıklaması yapılan SW Skoda modeli için de aynı şanzıman seçeneğinin kullanılacağı açıklandı. Yine böyle bir durum geçerli olacak.

Onun dışında araç zaten off road moduyla beraber geliyor ve 4Motion 4X4 çekiş sistemini sunuyor. Yani arazi sürüşüne gönül rahatlığıyla çıkılabilecek bir araç karşımızda olacak. Yine Passat’ın Premium teknolojileri ve üst düzey konforu ile donatılacak olan versiyonun Türkiye fiyatı ise şu an net değil.

Çok ucuz olmayacağı kesin diyebileceğimiz araç için satışa çıkış tarihi de kesin değil. Yani gün olarak şu gün deme şansımız yok. Ama söylenen bu yılın son çeyreğinde satışların başlayacağı. Yani bir iki ay içerisinde aracın satışa çıkması bekleniyor.

2021 Volkswagen Passat Alltrack fiyatları ve satılacak olan versiyonların da çok yakın bir zamanda açıklanmasını bekliyoruz. Bu konuda bir açıklama geldiği gibi biz de sizlere aktaracağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version