2021 Skoda Octavia Scout Türkiye tarihi geldi. Araç Skoda’nın Autoshow 2021 etkinliğinde sergilenecek model oldu. SW havasına sahip olan ama bir yandan da güzel bir cross imajı çizen aracın Türkiye fiyatı da belli oldu.

Fiyatla beraber Türkiye’de satılacak olan motor seçeneği konusunda da bilgiler paylaşıldı. Fiyatlar çok düşük değil. Onu belirterek başlayalım ve tanıtım ile satış fiyatı hakkında detaylara geçelim.

2021 Skoda Octavia Scout Türkiye Fiyatı Nasıl?

Aracın ülkemizde satılacak olan modelinde tek bir motor yer alacak. E-Tec olarak bildiğimiz motor, 150 beygir gücünde bir motor ve 1.5 litrelik hacme sahip bir motor. Oldukça verimli olan motorun şanzıman kısmında ise yine bizi DSG şanzıman karşılıyor. Aracın 7 ileri DSG şanzıman seçeneği var.

Açıkçası performanslı bulunan modelin 10.25 inç dijital gösterge paneli ve 640 litrelik bagaj hacmi gibi artıları var. Otodünya olarak 2021 Skoda Octavia Scout modelini de yakın zamanda detaylı olarak ele alacağız. Aracın özellikleri neler ya da sınıfı gereği sunduğu artılar neler olacak bunlara bakacağız.

Şimdi merak edilen diğer bir kısma geçelim. 2021 Skoda Octavia Scout Türkiye fiyatı nasıl? Aracın farklı versiyonları olacak ve yakın zamanda hangi versiyonları göreceğimiz detaylanacak. Şu an için aracın giriş versiyonu ise 469.800 TL fiyat ile satışa sunuldu.

Evet fiyatın biraz yüksek olduğunu görüyoruz ama aracın dahil olduğu ÖTV grubuna baktığımız zaman, benzer araçların da hemen hemen aynı aralıkta olduğunu ve bu değerleri yakaladığını görüyoruz.

Fiyatlar konusunda farklı bilgiler gelecektir. Paket seçeneklerinden sonra durum detaylanacaktır. Yine dediğimiz gibi bu konuda bilgi paylaşımı yapacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version