Makyajlanmış 2021 Volkswagen Polo ne zaman Türkiye’ye gelecek sorusuyla çok sık karşı karşıya kalıyorduk. Aracın en son İngiltere’de satışa çıktığı konusunda bilgi paylaşımı yapmıştı. 17 bin Pound üzerinde bir satış fiyatı açıklaması yapılmıştı. Bunlardan sonra aracın ne zaman ülkemizde satılacağı da ortaya çıktı.

Autoshow 2021 kapsamında araçlarıyla boy gösteren Volkswagen bu konuda merak edilen soruları da cevaplamış oldu. Peki yeni modeli ne zaman ülkemizde göreceğiz?

2021 Volkswagen Polo, 24 Eylül’de Türkiye’de Olacak

Aracın fiyatı konusunda şu an kesin bir açıklama yapılmamasına karşın yeni serinin 24 Eylül tarihinde ülkemizde satışa çıkacağını öğrendik.

Makyajlanmış olan yeni kasanın, satışlarının başlamasına karşın eski serinin satışları da bu sene boyunca devam edecek gibi gözüküyor.

Tabii ki şu an için arada yaşanan fiyat farkı için kesin bilgileri elde edebilmiş değiliz. Makyajlanmış olan bu modelin kaç versiyon şeklinde satılacağı konusunda da bilgiler yer alıyor.

Daha sonra versiyonları tek tek inceleyeceğiz ama şu an için aracın 3 farklı versiyonla satışa çıkacağını ekleyelim.

Zaten makyajlı model tanıtıldığı zaman da biliyoruz ki motor seçenekleri konusunda iki ana seçenek karşımıza çıkıyor. Yine bu iki ana seçeneğin ülkemizde satılması durumu söz konusu olacak. Dediğimiz gibi motor seçeneklerinin versiyonlarla kombinasyonları için detaylı paylaşımlar hazırlayacağız.

Şu an net olan ise 2021 Volkswagen Polo Türkiye satış tarihinin 24 Eylül olacağı. Bir 10 günlük süremiz olacak. Bu süreç içerisinde yapılacak olan açıklamaları Otodünya sitesinde bulabilirsiniz. Özellikle fiyat konusunda açıklamaları bekleyenlerin olduğunu biliyoruz. Fiyatlar için de açıklama geldiği zaman ekliyor olacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version