Geçtiğimiz Nisan ayı gibi yenilenmiş olan 2021 Volkswagen Polo modelinin tanıtımı gerçekleştirilmişti. Aracın tasarım yapısı, özellikleri, neleri değiştirdiğini görmüştük. İddialı seri çoğunluk tarafından beğeni de kazandı. Ama araç için herhangi bir fiyat bilgisi ortaya çıkmamıştı.

Satışların ne zaman başlayacağı konusunda da bilgi gelmemişti. Aradan aylar geçmesinin ardından seri için birkaç bölgede satışlar başladı. Satışların başlamasıyla beraber fiyatlar da versiyonlar da belli olmuş oldu.

İlginizi Çekebilir: 2021 Volkswagen Polo Tanıtıldı! Yeni Nesil Geliyor

2021 Volkswagen Polo Fiyatı ve Versiyonları

Makyajlanmış olarak gelen aracın tanıtımı sonrasında zaten özelliklerden söz etmiştik. O zaman paylaştığımız yazı için bir link ekleyeceğiz. Şimdi ise ek detaylar için bilgi verelim. Aracın versiyon seçeneklerinden başlayalım. Yine bu modelde Life, Style ve R-Line versiyonları yer alıyor.

Şu an İngiltere’de satışa sunulan modelin Life versiyonu için açıklanan fiyat ise 17,885 pound oldu. Giriş modelde istenen fiyat tabii ki diğer paketlerde yükseliyor. Style ve R-Line modellerinde ise 20,785 Pound gibi bir fiyat açıklandı.

İngiltere fiyatları ülkemiz fiyatları açısından da bazı tahminleri ortaya çıkarmış oldu. Araç çok ucuz olmayacak onu anladık.

Fakat Türkiye fiyatlarının kesin olarak ne zaman açıklanacağını ise bilmiyoruz. Markanın resmi sitesini ziyaret ettiğimiz zaman, yenilenmiş 2021 Volkswagen Polo için bir sayfa yapıldığını görüyoruz.

Sayfada da dikkat çektiği gibi aracın Türkiye’ye gelişi için çok yakında şeklinde bir ifade kullanılmış. Bu yıl bitemeden modeli görebilecek miyiz yoksa yeni yıla mı kalacak bilemiyoruz. Sadece çok yakında ifadesinin yer aldığını söyleyebiliyoruz. Türkiye fiyatları da açıklandığı zaman, yine bir değerlendirme yaparız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version