Yıllar hızlı geçiyor. Sonlandı dediğimiz MG markasına bir bakmışız marka iki aracını birden Türkiye’ye getirmiş. Aylar önce gelen elektrikli modelden sonra bu kez MG EHS PHEV modelinin ülkemize geldiğini gördük.

Yakın zamanda aracın zaten ülkemize gelecek modeller arasında olduğunu belirtmiştik. Fakat araç için netlik kazanmayan detaylar vardı. Mesela serinin fiyatının nasıl olacağı konusu tam bir soru işareti olarak kalmıştı. İşte bugün hem fiyatlar açıklandı hem de aracın ön siparişleri için detay bilgiler verildi.

MG EHS PHEV Türkiye Fiyatı Nasıl?

Aracın ülkemizde satılacak olan paketlerinde iki versiyon olduğunu göreceğiz. Birinci versiyonda Comfort serisi karşımıza çıkacak. İkinci versiyonda ise Luxury modeli karşımıza çıkacak. İki versiyon için de lüks paketler tanımını yapabiliriz. Belli farklılıkları var ama genel olarak lüks araçlar olduğunu zaten biliyoruz.

Bu versiyonların fiyatlarına gelince, ne yazık ki fiyatlar beklediğimizden yüksek çıktı. MG EHS PHEV Türkiye fiyatı başlangıç modeli için 649.000 TL olarak açıklandı. 600 bin TL sınırının üzerine çıkan araç, Luxury paketinde ise 680.000 TL ile satışa çıkacak.

Açıkçası her ne kadar aracın özellikleri iyi olsa da MG EHS PHEV Türkiye fiyatları yüksek desek yeridir. Şu an ön siparişleri de açılan aracı kiralamanın da mümkün olduğu açıklandı.

Aracın aylık kirasının ise 7 bin 990 TL olduğu açıklandı. Artık kaç ay kiralayacağınız tamamen size kalmış bir durum.

EHS PHEV modelini satın almak isteyenler için ön siparişlerin başladığını bir kez daha hatırlatalım ve şunu da belirtelim ki 60 bin TL ön ödeme yaparak aracın fiyatını sabitleyip sipariş verebiliyorsunuz.

Modelin özelliklerine ve donanımlarına da yakın zamanda yer vereceğiz. Bir önce gelen araç için de benzeri detaylara yer vermiştik. Bundan sonraki dönemde MG daha fazla modelle ülkemizde olacak mı göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version