Hyundai, bu zamana kadar sunduğu en ilginç modellerden birine imza attı ve kısa süre önce 2021 Hyundai Casper tanıtımını gerçekleştirdi. Aracın özelliklerinden çok tasarımı çok konuşuldu. Minicik gözüküyor olsa da bir SUV havasına da sahip olan araç için en son iç görüntüler ve teknik detaylar paylaşıldı.

Bundan sonraki aşamada ise serinin bir ön sipariş rekoru kırdığını öğrendik. Kendi ülkesinde satış rekorları kıran aracın, gerçekte nasıl gözükeceği ve yollarda nasıl duracağı konusunda da yeni görseller geldi.

2021 Hyundai Casper için İnceleme Videosu Yayınlandı

Araç için yeni inceleme videosu yayınlanınca araç, gerçek hayatta nasıl duracak bunu da anlamış olduk. Baktığımız zaman tıpkı tanıtım görsellerinde olduğu gibi mini bir araç ile karşı karşıya kalacağımızı görüyoruz.

Ön kısımda ızgara diyeceğimiz bir alan yok gibi duruyor. Bunun yerine mesh yüzey olarak gösterebileceğimiz delikli havalandırma bölümüne yer verilmiş. Açıkçası çok tanıdık olmayan bir tasarım yapısının kullanıldığını söylesek yalan söylememiş oluruz.

Hyundai logosunun yer aldığı şerittin kenar kısımlarında yer alan LED farlar dışında alt kısımda da göz şeklinde far bölümleri öne çıkacak. Seriye bu farlarla beraber bir şirinlik katıldığını da eklemek lazım.

2021 Hyundai Casper arka kısımda ise camın hemen alt kısmında marka logosuyla beraber gelen stop lambalarıyla dikkat çekecek. Bunun hemen altında ise yine yuvarlak stop lambalarının olduğunu göreceğiz.

Son derece şirin bir görüntüye sahip olan modelin, çok fazla talep gördüğü de bir gerçek. Aracın Avrupa pazarı ve belki de ülkemiz pazarı için ise durum net değil. Gelecek mi gelmeyecek mi bunu zamanla öğreneceğiz. Gelirse ilgi göreceğini düşünüyorum.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version