2021 Hyundai Casper modeli için ilk tanıtımı 10 gün kadar önce yapmıştık. Aracın belli başlı görsellerinin yayınlandığını ve teknik detayları açıklanmadan tanıtımının gerçekleştirildiğini söylemiştik.

Bu minik canavar için yapılan ilk tanıtımın ardından serinin teknik detayları ve iç mekan detaylarının da yakın zamanda açıklanacağı söylenmişti. İşte bu detaylar da beklendiği gibi duyuruldu.

İç mekan tasarımı açısından da bir hayli ilgi çeken aracın, teknik donanım açısından nasıl bir araç olacağı da kesinlik kazanmış oldu.

2021 Hyundai Casper İç Mekanı Nasıl?

Aracın iç mekanı oldukça şık duruyor. Ön kısımda elektrikli modellerden alınmış olan bir direksiyon simidinin yer aldığı araç, orta kısımda ise 8 inçlik bir multimedya ekranı sunuyor. Zaten sürücü kısmında da dijital ekran bizi karşılıyor. Multimedya ekranının altında, yine ızgaraların yer aldığını da ekleyelim.

Burada en önemli fark ise buton yerleşimleri ve vites yerleşimi. Aracın butonları ve vites kısmı ön göbek üzerine yerleştirilmiş durumda. Ön konsol dışında 2021 Hyundai Casper serisinin koltuk dizilimlerinin de değiştiğini belirtelim.

İlk defa ön koltukları katlanabilen bir araç gördüğümü söyleyebilirim. Ön koltukların katlanması ile beraber aracın istenirse farklı formlarda kullanılması da mümkün kılınıyor.

2021 Hyundai Casper Motor Seçenekleri

Teknik açıdan baktığımız zaman, aracın boyundan büyük işler yaptığını görüyoruz. 7 hava yastığı, çarpışma engelleme sistemi, hız sabitleme sistemi gibi güvenlik donanımlarıyla zenginleşen 2021 Hyundai Casper, motor kısmında ise farklı seçenekler sunuyor.  

3 silindirli bir atmosferik motor, 1.0 litrelik ve 75 beygirlik güce sahip. İkinci seçenekte aynı motorun 100 beygirlik hali olduğunu da ekleyelim. Şanzıman için ise geniş seçenekler sunulmuş. İsterseniz otomatik vites isterseniz de 5 ileri manuel vites kullanabilirsiniz.

Hyundai Casper fiyatına gelince, aracın fiyatı 11.800 dolar olarak açıklandı. Bu başlangıç fiyatı paketlere göre değişecek.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version