Hyundai’nin Casper adıyla mini bir model üzerinde çalıştığını biliyorduk. Bunun için paylaşılan son teaser videolarını da eklemiştik. Yeni mini model için tanıtımın ne zaman olacağı konusunda ise kesin bir açıklama yapılmamıştı. Fakat net tarih belli olmasa da marka elini çabuk tuttu ve yeni aracının tanıtımını gerçekleştirdi. 2021 Hyundai Casper modelinin tanıtımının yapılmasının ardından, minik canavardan neler bekleyeceğimizi de görmüş olduk.

Tasarımsal açıdan yenilenmiş bir yüze sahip olan ve açıkçası benzersiz detaylara sahip olan serinin detay özelliklerine bakalım.

2021 Hyundai Casper Özellikleri ve Tasarımsal Detaylar

Mini SUV ya da Mini Cross olarak geçen yeni seri aracın, gerçekten mini takısını karşılayan bir tasarım yapısı var desek yeridir. Biraz fiyatın mini modellerini andıran yeni seri, ön kısımda çift farlı yapı ile geliyor. Ön kısımda logonun yer aldığı bölümde ince LED’lerin bulunduğu araç, bunun altında beklendiği gibi dairesel olan farlar ile beraber geliyor.

Aracın orta kısmında ise ızgara şeklinde bir görünüm olduğunu görüyoruz. Delikli yapıda en kısım farlarla beraber sanki araca bir yüz ifadesi vermiş gibi duruyor. Arka kısımda ise yine dairesel farlar ve sıralı olarak kullanılan stop lambaları dikkat çekiyor.

Bu minik canavarın ölçülerine de baktığımız zaman yine mini serinin özelliklerini görüyoruz. Araç 3.595 mm uzunluk değerine sahip ve 1.595 mm genişlik ile geliyor. Aks mesafesi ise 2.400 mm olarak belirlenmiş durumda.

Bu değerler küçük bir araçla karşı karşıya olduğumuzun kanıtı. 2021 Hyundai Casper için teknik verilere yani motor seçeneklerine de bakalım istiyorum. Çok güçlü değil ama zaten mini bir seri.

2021 Hyundai Casper Motor Seçenekleri

Aracın motor kısmında 3 silindir bir motor kullanılıyor. 1.0 atmosferik olan motorda 75 beygirlik güç değeri sunuluyor.

Ama bu tek seçenek değil. Bunun yanında turbo olan 100 beygirlik bir araç daha var. Hem manuel hem de otomatik olarak tercih yapabiliyorsunuz. Fiyat ise iki versiyon için de ne yazık ki açıklanmadı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version