Türkiye’ye giriş yaptığı andan bu yana konuşulmayı başaran Yeni Honda Civic Sedan, şu günlerde özel bir kampanya haberiyle gündemde. Araç fiyatlarının alıp başını gitmeye başladığı şu günlerde açıklanan yeni kampanya ile beraber Honda, sürücülere biraz daha avantaj sunmaya çalışıyor. Peki Yeni Honda Civic Sedan kampanyası ile sağlanan avantajlar neler?

Bu kez ek bir indirim var mı yoksa sadece belli sınırlar içerisinde kolaylık sağlayan bir kampanyadan mı söz ediyoruz?

Yeni Honda Civic Sedan Kampanyası ve Tüm Detayları

Yeni kampanya kapsamında sürücülere ek bir kredi fırsatı sunuluyor. Sürücüler 100 bin TL’ye kadar %0 faizle kredi kullanabilecekler.

%0 faizli kredinin kullanıldığı kampanya için vade sayısı ise 15 ay olarak açıklandı. Daha üzerinde vade sayıları için şu an bir bilgi yok ama muhtemelen vade sayısının yükselmesi durumunda %0 faiz avantajı da ortadan kalkmış olur. Bu konuda kesin bilgiler için bayilerle görüşmek gerekiyor.

Sürücülerin bu durumda aylık olarak yapmaları gereken ödemenin ise 6.666 TL olduğunu belirtelim.

Yeni Honda Civic Sedan kampanyasının geçerli olduğu modeller de belli. Tüm modeller için bu artı sunulmuyor. 12 Ocak’tan itibaren geçerli olan kampanya Yeni Civic sedan 1.5 VTEC Turbo ECO Premium modelleri için geçerli olacak.

Diğer modeller için kampanya olmadığını görüyoruz. Şu an kampanya devam ediyor ve kampanyanın son geçerlilik tarihi konusunda da ek bir bilgi söz konusu değil. Muhtemelen Ocak ayının sonrasında kampanya konusunda ya değişiklik yapılır ya da kampanya bitirilir. Ama bu konuda şimdilik kesin vereceğimiz bir bilgi yok.

Bir süre bu konuda yapılacak olan ek açıklamaları bekleyeceğiz. Ay sonuna kadar Yeni Honda Civic Sedan için farklı bir kampanya haberi gelecek mi göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version