Şubat ayı kampanyalarla beraber başladı. Kısa süre önce Suzuki’nin yaptığı kampanyadan söz etmiştik. Şimdi ise Honda’nın yaptığı bir kampanya ile karşınızdayız. Yeni Honda Civic modeli için geçerli olan kampanya, Honda’yı tercih edecekler için güzel avantajları da beraberinde getiriyor. Yeni Honda Civic Şubat 2022 kampanyasının detaylarına geçelim ve hangi araçlarda nasıl bir avantaj sunulduğunu sizlerle paylaşalım.

Yeni Honda Civic Şubat 2022 Kampanyasının Detayları

Öncelikle kampanyanın geçerli olduğu aracı belirterek başlayalım. Sunulan avantajlar her araç için geçerli değil. Kampanya Yeni Sedan 1.5L VTEC Turbo ECO Premium serisi araçlarda geçerli olarak sunuldu. Diğer modellerde bu avantajdan yararlanmak mümkün olmayacak.

Kampanyaya baktığımız zaman ise güzel bir kredi avantajı bizi karşılıyor. Sürücüler 130.000 TL krediyi sadece %0.7933 faizle kullanabilecekler. Sıfır faiz değil ama sıfıra çok yakın bir faiz olduğunu söyleyebiliriz.

Aylık ödemeleri de bu şekilde bir nebze olsun faiz etkisinden kurtarmak mümkün olmuş. Asıl önemli olan nokta ise tabii ki vade sayısı olacak. Vade sayısı konusunda 15 aya kadar geçerli bir vade süresi görüyoruz.

Honda burada biraz daha avantajlı davranmış demek mümkün olacak çünkü birçok markanın 12 ay vadeli kampanyalar sunduğu biliniyor.

Bu şekilde hesaplandığı zaman yeni Honda Civic Şubat 2022 kampanyasında aylık ödenecek taksit tutarı da 8.667 TL civarında oluyor. Yüksek bir ödeme ama tabii ki müşterilere böyle bir seçenek sunulması da iyi.

Tüm bu şartlarla beraber kampanyanın geçerlilik tarihi ise 28 Şubat olarak açıklandı. Zaten kampanyanın başlangıç tarihi de çok yeni. 11 Şubat tarihinde başlayan kampanya, sadece 17 gün devam edecek. Ay sonunda bitmiş olacak.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version