Performans odaklı geliştirilen modellerini GT Line paketi altında piyasaya süren Kia, bugüne dek Sportage, Picanto ve Sorento gibi araçların GT Line versiyonunu müşterilerine sunmuştu. Şimdilerdeyse GT Line ailesine yeni bir üye daha katıldı: Rio!

İsviçre’de düzenlenecek olan 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda arz-ı endam etmesi beklenen yeni hatchback Kio Rio GT Line, fuarda görücüye çıktıktan kısa bir süre sonra Avrupa genelindeki showroomlarda yer alacak. Genç müşteri kitlesinden yoğun talep görmesi beklenen araç, sportif ve hırçın tasarımıyla dikkat çekiyor.

Yeni Rio artık çok daha yakışıklı

Rio’ya uygulanan GT Line paketinde göze çarpan en önemli değişikliklerden biri, dört farklı buz küpü gibi duran LED sis aydınlatmaları. Daha önce de cee’d GT ve pro_cee’d GT modellerinde kullanılan LED sis farlarıyla birlikte ön tamponun makyajlanması da dikkatlerden kaçmıyor.

Fabrika çıkışı filmli camlar, parlak siyah renkli spoyler, 17 inç çelik jantlar, siyah ve krom rengi ön ızgara, LED ön farlar ve arka bagaj kapağındaki GT Line yazısıyla ortaya göz alıcı bir model çıkmış.

Sportif iç dizaynı beğenildi

Aracın iç dizaynında da GT Line paketine yaraşır dokunuşlar mevcut. Tam yuvarlak olmayan, alt kısmı düz deri spor direksiyon hemen göze çarpıyor. Siyah renkli deri koltuklar, karbon fiber ön konsol ve kapılardaki metalik çizgiler araca hoş bir görünüm katmış.

Çok büyük hacimli bir motora sahip olacakmış gibi dursa da, yeni Rio GT Line’da 1.0 litrelik üç silindirli T-GDI benzinli motor kullanılıyor. 118 beygir gücündeki araca altı ileri manuel vites eşlik ediyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version