Sayıları günden güne azalan B segment hatchback modellerinin bir temsilcisi olan Opel Corsa, yakın zamanda yeni kasasıyla karşımıza çıkabilir. Öyle ki resmi bir açıklama olmamasına karşın yeni modele ait olduğu belirtilen görseller sızmaya başladı. Yeni Opel Corsa için sızan son görseller, serinin testi sırasında çekildiği söylenen görseller oldu.

Açıkçası aracın tasarımını net olarak gösteren fotoğraflar yok. Özellikle ön kısımda detayları net olarak göremiyoruz. Bu bölümde tamponu ve ızgara alanını kapatan bir kamuflaj kullanılmış.

Kamuflajın altından anladığımız, biraz daha farklı bir ızgara yapısı ile karşı karşıya olacağımız. Sanki biraz daha ince bir ızgara kullanılacak gibi.

Yeni Opel Corsa için Neler Biliyoruz?

Aracın arka kısmına geçtiğimiz zaman ise kamuflajlar nispeten biraz daha az. Muhtemelen bu kısımda daha küçük makyaj çalışmaları yapılacak. Genel olarak profilde bir değişim dikkat çekmezken, yuvarlak hatlara sahip olan tampon bölümü de dikkat çeken diğer bir kısım.

Bu değişimin bir makyaj çalışması olmasını bekliyoruz. Yani tepeden tırnağa yeni bir modelle karşılaşmayı beklememek lazım.

Dış tasarımı kamuflajlı da olsa az çok görme fırsatını elde etmiş olduk ama iç tasarıma ilişkin hiçbir görsel olmadığını da hatırlatmış olalım.

Yeni Opel Corsa için teknik özellikler nasıl olacak derseniz, işte orası da bir soru işareti. Tabii ki Opel tarafından verilen bir bilgi yok. Bu nedenle araç henüz sır. Beklenti teknik özellik kısmında çok büyük değişimlerin olmayacağı yönünde.

1.2 litrelik motor da kullanılmaya devam eder diye düşünüyoruz. Farklı bir seçenek gelecek olursa, biraz sürpriz olur. Henüz aracın ne zaman tanıtılacağı gibi bilgiler de ortaya çıkmış değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version