Otomobillerin fiyatları uçuşa geçmişken, motosikletlere doğru bir yönelim söz konusu. Tabii ki zamlar motosiklet modellerini de etkiledi ama yine de şu an için otomobillere göre daha makul fiyatlar var. Bir yandan fiyat tartışmaları devam ederken bir yandan da yeni modellerin de ülkemize gelmeye devam ettiğini görüyoruz. En son yenilenen Suzuki Burgman 400 modeli için duyuru yapıldı.

Motosiklet, ülkemizde satışa sunuldu. Özellikleri ve fiyatı merak edilen serinin birkaç önemli özelliğini ve fiyatını sizler için bir araya getirdik.

Suzuki Burgman 400 Fiyatı ve Özellikleri

Bir kere seride yer alan motor özellikleri çok değiştirilmeden revize edilmiş durumda. 4 zamanlı, 1 silindir yakıt enjeksiyonlu olan motor 400 cc. Motor cc olarak çok değişik olmasa da yenilenen motor blokları, silindir kapakları gibi revize edilmiş bölümlerle beraber daha yüksek bir performans elde ediliyor.

Motorda yapılan değişiklikler çekiş kontrol sistemi ile de desteklenmiş durumda. Kaymaya engel olan yeni çekiş kontrol sistemi, motosikletin gücünün daha verimli kullanılmasını sağlıyor.

Daha performanslı olan yeni Suzuki Burgman 400 modelinin, teknolojik açıdan da yenilendiğini belirtelim. SAIS sistemi ile ek güvenlik, ayarlanabilir süspansiyon artısı, ABS desteği gibi artılarla beraber seri satışa sunulmuş durumda.

Peki bu serinin fiyat durumu ne? Yine çok ucuz bir fiyat göremedik. Yeni Suzuki Burgman 400 modelinin fiyatı da 169.900 TL olarak belirlenmiş. Baştan belirttiğimiz gibi otomobiller kadar değil ama yine de yüksek fiyatlar var.

Tabii ki burada döviz kurunun değişimindeki etkide söz konusu. Böyle bir fiyatı yeni motosiklet modeli ne kadar tercih edilecek göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version