Alman otomobil devi Volkswagen, ülkemizde henüz satışı bulunmayan SUV modeli Atlas’ın yeni versiyonunu Şikago’da düzenlenen otomobil fuarında resmen görücüye çıkardı. 7 koltuklu olması ve geniş bir iç hacme ev sahipliği yapması özellikleriyle kalabalık ailelere hitap eden aracın gelişmiş sürüş yardımcısı teknolojilerine kavuştuğu belirtiliyor. Keza dış ve iç tasarım noktasında da önemli güncellemeler söz konusu.

Bir önceki modelde olduğu gibi işlevsellik, şık tasarım ve daha fazla teknoloji gibi avantajlarıyla öne çıkan 2021 Atlas, selefinden yaklaşık 7,5 santimetre kadar daha uzun. Bu uzunluğun sebebi ise yenilenen ön ve arka tampondan başka bir şey değil. Standart olarak LED aydınlatmaların kullanıldığı modelin ızgarası da yenilenmiş.

Daha hırçın ve albenili bir dış görünüm isteyenler için Volkswagen, aracın R-line paketini geliştirmiş. Yan marşpiyelleri de stok modelden farklı olan bu pakette 20 veya 21 inç büyüklüğündeki alüminyum jantlar yer alıyor.

Bunun dışında direksiyon kolu yenilenmiş, zıt renkli dikişlerin kullanıldığı deri koltuklara yer açılmış. Araç içi eğlence sisteminde ise 8 inç büyüklüğündeki bir ekran bizleri karşılıyor.

Öte yandan alıcılar opsiyonel olarak VW dijital kokpit, Fender Premium ses sistemi, 3 bölgeli klima, ambiyans aydınlatması, havalandırmalı ön koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar, kablosuz şarj ve uzaktan çağırma gibi ek özellikleri satın alabiliyorlar. 5 yıl boyunca servis hizmetlerinin ücretsiz olarak sunulacak olması ise VW Atlas’ı tercih sebebi haline getiren diğer detaylar arasında yer alıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version