Yerli otomobil için beklenen tarih yaklaşıyor. Aracın tanıtımı zaten yapıldı ve nasıl bir araçla karşı karşıya kalacağımızı biliyoruz ama fiyat gibi çok önemli detayları henüz bilmiyoruz. İşte bu detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak yerli otomobil TOGG logosu tanıtıldı.

Araçta yer alacak olan logonun nasıl duracağı ve tam olarak neyi ifade edeceği noktasında da bazı açıklamalar yapıldı. Peki söz konusu logo nasıl bir görünüme sahip?

Yerli Otomobil TOGG Logosu Nasıl Duruyor?

Yeni logoya yüklenen anlam, doğu ve batının buluşması oldu. Bugün ve geleceğin kesişme noktası olarak lanse edilen yeni logo, iki tarafa iki farklı yöne bakan oklardan oluşuyor.

Mavi renkli bu okların hemen altında ise “Togg” yazısının yer aldığını göreceğiz. Logo ne kadar başarılı bulunacak ya da tepkiler ne olacak şu an kestirmek zor ama araçta göreceğimiz logo da bu logo olacak.

Yeni logonun tüm modellerde yer almasını bekliyoruz. Logo yerleşiminin nasıl olacağı konusunda şimdilik net bilgimiz yok. Aracın önü ve arkasında logo yer alacak mı ya da direksiyon üzerinde de bu logoyu görmek mümkün olacak mı belli değil.

Bunlar için de yakın zamanda detaylar belli olacaktır. Şu an için yerli otomobil TOGG logosunun görselleriyle idare edeceğiz. Ayrıca size de sormak istiyoruz. Sizce yeni yerli otomobilin logosu nasıl olmuş? Elektrikli bir aracı yansıtacak bir logo mu? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version