10.000 TL getir Duster’ı götür kampanyası, Kasım ayına damga vurdu diyebiliriz. Dacia Duster modelinde geçerli olan kampanyaya katılanların sayısı da bir hayli fazla. Bir yandan kampanya merak ediliyor ve bir yandan da kampanyaya nasıl girileceği konusunda bilgilere ulaşılmaya çalışılıyor.

Biz de kampanya hakkında bazı sorulara cevap vermek adına böyle bir yazı hazırlamaya karar verdik. Peki, nasıl bir kampanya sunuluyor? Gerçekten 10 bin TL bir avantaj yakalıyor muyuz?

10.000 TL Getir Duster’ı Götür Kampanyası Nasıl Bir Ayrıcalık Sunuyor?

Dacia’nın kendi sitesine baktığımız zaman bu kampanyanın, bir fiyat sabitleme sistemi olduğunu görebiliyoruz. Sınırlı sayıda Duster Comfort ECO-G 115 beygir 4X2 modeli için geçerli olan kampanyada, 10 bin TL gibi bir peşinat ödüyorsunuz.

10 bin TL peşinat yatırdığınız zaman, Aralık ayında teslim edilecek olan araçlar için fiyat sabitlemesi yapıldığı belirtilmiş.

Kampanya kapsamında ödediğiniz bu minimum 10 bin TL’lik rakamın dışında minimum 40 bin TL kredi de çekiliyor. Toplamda 50 bin TL gibi bir miktar elde ediliyor. Dacia Finans üzerinde çekilebilen bu kredi için 24 aylık bir vade imkanı sunuluyor.

24 ay için 40 bin TL’ye istenen faiz ise %1.23 olarak açıklanmış durumda. Kampanya sayfasında gördüğümüz kadarıyla 10.000 TL Getir Duster’ı Götür kapsamında araçların teslimatlarını ise Aralık ayında yapılacak gibi gözüküyor.

Fakat Aralık ayının kaçında teslimat yapılacağı gibi detaylar konusunda bayilerle konuşmak gerekiyor gibi gözüküyor. En azından söz konusu kampanya ile fiyat konusunda bir sabitleme yapılması da avantaj gibi gözüküyor. Her hangi bir artış durumunda müşteriler bu durumdan etkilenmemiş olacak.

Share.

6 yorum

  1. Hani ikinci el otomobil geliyordu 2.el fiyatlar düşsün diye nerede hani? Ben 3 veya beş yıl satmama sözünü veriyorum. Galericilerin tepkisinden mi korkuldu ne oldu yani.

  2. Yav arkadaş bıktık yeminle. Geçen sene 40 bin tl’ye alacağım 10 numara aracı binmeyi bırak 40 bin liraya yüzüne bile bakmak istemediğim hurda satıyorlar. Milletin standardı düştü, ayağımı yerden kessin hesabı yapıyor ama oda olmuyor. Bu galericileri Allah bildiği gibi yapsın. Ticaret adı altında istediğim fiyata satarım diye milleti soydular. 30 bin tl’ye aldığı arabayı 40 bin 50 bin fiyata sattılar. Bu galericilere öyle bir darbe yapılmalı ki ticaretin T’si bile olmayacak bunlara.

    • İnsanlarla dalga geçiyorlar bunasil bir ticaret neden net fiyatı belirlemiyorlar 50 Bin TL bıraktım yagerikalan nekadar kusura bakmayın halkı bu kadar da enayi yerine koymasınlar yazık bu ülkenin güzel insanlarına

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version