Alman lüks otomobil üreticisi Audi, 2019 model yeni A6’da sıfırdan geliştirilen 2.0 litrelik TFSI dört silindirli motorun kullanılacağını resmen açıkladı. 248 beygir güce sahip olan bu motor sayesinde orta büyüklükteki lüks sedan 0’dan 100 km/s hıza 6.1 saniyede çıkabiliyor.

Lüks ve gelişmiş teknolojik özelliklerle donatılmış

Yeni 2.0 litrelik motor artık 2019 A6’da standart olarak yer alacak ve 7 ileri S Tronic çift kavramalı şanzıman performans odaklı bu güç ünitesine eşlik edecek. Yine standart olarak Quattro sürekli dört çeker teknolojisi de tüm modellerdeki yerini alacak.

Direksiyonun yönüne göre dönebilen LED ön farlar ve şerit takip sistemi gibi gelişmiş teknolojik özellikler de aynı şekilde. Öte yandan aracın ısıtmalı direksiyona ev sahipliği yaptığı bilgisini de paylaşmakta yarar var.

Arabanın içerisine geçtiğimizde ise A6 alıcıların 8 yöne hareket edebilir deri koltuklar karşılayacak. MMI navigasyon ve Audi akıllı telefon arayüzü yine standart özellikler arasında.

Çeşitli opsiyonel paketler de mevcut

İkinci nesil Audi sanal kokpit sayesinde sürücüler araç içi eğlence sistemi ve navigasyon deneyimini bir üst boyuta taşıyabilecekler. Opsiyonel olarak sunulan çeşitli sürüş yardımcısı sistemleri de ücreti mukabilinde satın alınabiliyor. Adaptif hız sabitleme, trafik ve dönüş asistanı gibi. Executive veya Premium Plus paketlerinde ise dört iklimli dijital klima, soğutmalı ön koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar, anahtarla bagaj açıp kapatma ve iç aydınlatma gibi özellikler yer alıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version