Baştan aşağıya yenilenen 2019 BMW M850i xDrive modeline dair detaylar ilk kez geçtiğimiz ay gün yüzüne çıkmış, ancak merakla beklenen fiyat listesiyle alakalı BMW cephesinden herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Bugün ise BMW nihayet 2019 M850i xDrive modelinin yurtdışı (ABD) satış fiyatının 111 bin 900 dolardan başlayacağı bilgisini kamuoyuyla paylaştı. Ayrıca aracını garajına kadar teslim almak isteyen müşterilerin 995 dolar daha fazla ödeme yapması gerekecek.

Kaputun altında bir canavar yatıyor!

Gelelim araç sahiplerinin 111 bin 900 dolara ne kadar performans elde edeceğine… Sportif dış görünümüyle dikkat çeken modelde tercih edilen V8 motor tam 523 beygir güç üretebiliyor. Kaputun altında yatan bu canavar sayesinde aracın 0’dan 100 km/s’ye çıkışı sadece 3.6 saniye sürüyor.

Model isminin sonunda yer alan xDrive, BMW hayranlarının yakından bileceği üzere AWD dört çeker güç aktarımına işaret ediyor. Sürekli dört çeker olan araçta elektronik M Sport arka diferansiyel de yerini almış durumda.

Keza BMW tarafından özel geliştirilen ve daha iyi manevra kabiliyeti sağlayan aktif 4 tekerlek dönüş sistemi 2019 M850i xDrive‘daki yerini almış durumda.

Donanımı gayet dolu

Arabanın diğer özellikleri arasında BMW LaserLight teknolojisiyle donatılan LED ön farlar da var. 16 hoparlörden oluşan Harman Kardon ses sistemi, sportif otomatik şanzıman, adaptif M süspansiyon ve M Sport fren kaliperleri ise cabası.

Türkiye’ye ne zaman geleceği henüz açıklanmayan aracın ülkemizdeki tavsiye edilen satış fiyatı da bilinmiyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version