Uzun süren bekleyişin, sayısız casus fotoğrafın ve söylentilerin ardından 2019 model BMW Z4 nihayet tanıtıldı! ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Pebble Beach’te düzenlenen etkinlikte ilk olarak BMW Z4 M40i’nin First Edition ismini taşıyan paketi görücüye çıktı. Ancak bu model yetkili satış noktalarına hemen ulaşmayacak.

Başta Z4 30i, önümüzdeki yıl bahar aylarında satışa çıkarılacak. Daha ateşli ve performanslı gözüken M40i, 2019’un ikinci yarısından itibaren satın alınabilir hale gelecek.

Z4’ün M40i paketinde 3.0 litrelik turboşarjlı bir motor konumlandırılmış. 0’dan 100 km/s’ye yaklaşık 4.4 saniyede çıkabilen arabanın toplam 335 beygir güce sahip olduğu da belirtildi. Buna ek olarak “First Edition” sürümünde adaptif amortisörler, M Sport fren kaliperleri ve elektronik olarak kontrol edilebilen arka diferansiyel yer alacak. Araç hakkındaki daha detaylı bilgiye ile 18 Eylül tarihinde ulaşabileceğiz.

İç dizaynı gayet başarılı

Arabanın iç dizaynına göz attığımız zaman karşımıza yüksek teknolojili head-up display, dijital ayar panelleri ve genişçe tasarlanan araç içi eğlence ekranı çıkıyor. Ortadaki konsolda sürüş modunu ayarlamak için çeşitli butonlar, vites kolu ve eğlence sistemini kontrol etmeye imkân veren yuvarlak bir kumanda mevcut. Her şey sürücünün rahatı göz önünde bulundurularak konumlandırılmış.

Yolcular için sportif şekilde tasarlanan koltuklar konumlandırılmış. Harman Kardon Surround ses sitemi de araçtaki yerini almış durumda. Portakal turuncusu rengiyle göz alan araç, önümüzdeki yılın piyasaya damgasını vuracak modellerinden biri olmaya aday.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version