Fiat’ın profesyoneller için sunduğu araç serilerini bilmeyen yok. Ülkemizde ticari araç sınıfında da en çok tercih edilen markalardan birisi. Tabii ki bu durumun nedeni ticari sınıf araçlar için envanterin geniş olması. Bugün güzel bir örnek daha gördük. Fiat Doblo Frigo Maxi modeli de satışa çıktı. Böylece envanter biraz daha genişlemiş oldu.

Odak noktası belli olan yeni ticari serinin avantajlarından, özelliklerinden ve fiyatlarından söz edelim.

Fiat Doblo Frigo Maxi Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Yeni araç daha çok gıda taşımacılığı yapan işletmeleri hedef ediniyor. Serinin kasa kısmında izolasyonun bulunduğu bir yapı var.

+4 dereceye kadar soğutma sunabilen kasa kısmında, özellikle soğuk hava gereksinimi olan gıdaların taşımacılığı rahatlıkla yapılabilecek. 3 farklı versiyonla satışa çıkacak olan model, ek olarak sürücü kısmında da klima sunabiliyor.

Eğer biraz daha yüksek soğutma performansına ihtiyaç varsa (Et, balık taşıma için vs) bu durumda donduruculu versiyon tercih edilebiliyor.

Bu versiyonda -18 derece kadar soğutma sunulduğunu görüyoruz. Artık ihtiyaca bağlı olarak 3 versiyondan herhangi birini seçmek yeterli olacaktır.

Fiat Doblo Frigo Maxi yeni tasarım yapısı ve özel soğutucu alanı artısıyla beraber gelirken, fiyatın da piyasa şartlarına göre nispeten uygun tutulduğunu söyleyebiliriz.

Yeni seri 290.500 TL başlangıç fiyatıyla geliyor. Tabii ki bu 3 versiyon arasındaki değişimlere göre fiyatın da değiştiğini söylemek lazım. Giriş model için duyurulan fiyat 290 bin TL. Artık ticari araç avantajları ve vergi avantajları gibi konular da işletmelerin durumuna kalıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version